Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Maestro: Sneak preview από το πρώτο επεισόδιο – Η Στεφανία Γουλιώτη έγκυος 

Maestro: Sneak preview από το πρώτο επεισόδιο – Η Στεφανία Γουλιώτη έγκυος 

Μια πρώτη μικρή… εικόνα από τον β’ επεισόδιο της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έδωσε σήμερα (22.04.2024), το MEGA.

Η σειρά επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες στις 16 Μαΐου και όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα τη συνέχεια της ιστορίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο «Maestro» θα επιστρέψει ταυτόχρονα και στο Netflix.

Καθώς σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» ήταν η Στεφανία Γουλιώτη, η οποία πρωταγωνιστεί στο «Maestro», η εκπομπή έπαιξε ένα μικρό απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου της σειράς.

Στο απόσπασμα, η Στεφανία Γουλιώτη, που υποδύεται την Αλεξάνδρα, είναι στο γραφείο της ψυχοθεραπεύτριας. Είναι έγκυος και περιμένει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τη συνεδρία.

«Κι εγώ τρόμαξα που με είδα. Βλέπεις μια γυναίκα που η πρόθεσή της είναι καλή. Θέλει να το μεγαλώσουν μαζί το παιδί. Δέχεται την άλλη την κοπέλα.

Η τύπισσα είναι φανταστική παιδιά, τι να λέμε τώρα;», είπε η Στεφανία Γιουλιώτη όταν είδε το απόσπασμα.

   

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.

Media Τελευταίες ειδήσεις