Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor All Star: Η Ελένη Χαμπέρη η 4η υποψήφια για αποχώρηση

Survivor All Star: Η Ελένη Χαμπέρη η 4η υποψήφια για αποχώρηση

Οι Μπλε έχασαν και την τρίτη ασυλία, με αποτέλεσμα να ψηφήσουν άλλον έναν παίκτη τους για αποχώρηση από το Survivor All Star. Και αυτή είναι η Ελένη Χαμπέρη.

Η προηγούμενη υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη είχε προκαλέσει σοβαρότατους τριγμούς στην Κόκκινη ομάδα. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά για τη νέα Μπλε ομάδα του Survivor All Star.

Ο αγώνας ασυλίας απαιτούσε συνεργασίες και το ματς ήταν… πραγματικό ντέρμπι, με εντάσεις, τραυματισμούς και τους Κόκκινους νικητές.

Αν και οι Μπλε βρέθηκαν πολύ πίσω στο σκορ, κατάφεραν να κάνουν την… αντεπίθεση, με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Σπύρο Μαρτίκα να έχουν από δυο νίκες.

Ο Τάκης Καραγκούνιας τραυματίστηκε στο χέρι, ενώ Νίκος Μπάρτζης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν έντονο καυγά γιατί το τελευταίο run, ο πρώτος είπε ότι πονούσε το γόνατό του και δεν ήθελε να αγωνιστεί.

 

Τελικά, οι Κόκκινοι ήταν νικητές με 10-9 και οι Μπλε πήγαν στο τρίτο συμβούλιο της εβδομάδας για να ψηφίσουν έναν παίκτη τους.

 

Και αποφάσισαν να στείλουν την Ελένη Χαμπέρη στον τάκο, μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου, καθώς έχει απομονωθεί από τους υπόλοιπους μετά την αποχώρηση της Νικόλ Μαυρίδη.

 

 

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις