Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor All Star: Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου οι νέοι υποψήφοι

Survivor All Star: Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου οι νέοι υποψήφοι

Η Ελευθερία Ελευθερίου απέκτησε… ανδρική παρέα στη μάχη για την παραμονή στο Survivor All Star.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας ήρθε μαζί με… μια βόμβα! Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor All Star πως οι Μπλε δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη.

Κανείς βέβαια δεν φανταζόταν ότι η… χειρότερη βόμβα θα ερχόταν αργότερα στο Συμβούλιο, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την οριστική αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη για παράβαση των κανόνων του Survivor All Star!

Μετά τον πρώτο αγώνα ασυλίας (που ακολούθησε τη μίξη των ομάδων), οι παίκτες προσπαθούν ακόμη να… βρουν «πατήματα» με τα νέα δεδομένα!

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, χωρίς δυο πολύ σημαντικές μονάδες, οι Μπλε τα έδωσαν όλα αλλά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατάφερε να νικήσει την Ελευθερία Ελευθερίου και να κάνει το 10-7, δίνοντας δεύτερη νίκη στους Κόκκινους.

Η ήττα, όμως, κάθε άλλο παρά… πείραξε τους Μπλε, που μάλλον δεν «χαλάστηκαν» από το γεγονός της αποβολής του Γκότση και του Πιλίδη.

Οι Μαχητές δεν έκρυψαν ότι η ψυχολογία τους ήταν εξαιρετική, παρά την ήττα.

 

Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού, σοκαρισμένοι μεν από την αποβολή των συμπαικτών τους, ψήφισαν για τους υποψήφιους αποχώρησης.

Τις περισσότερες ψήφους πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας, που είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν και ο Νικόλας Αγόρου.

 

 

Και οι δυο δεν έδειξαν… ενοχλημένοι από την ψηφοφορία.

 

 

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις