Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Survivor: Αποχώρησε η Ελισάβετ! Τα δάκρυα του Σπαλιάρα και η μάχη με τους Τούρκους παίκτες [vids]

Survivor: Αποχώρησε η Ελισάβετ! Τα δάκρυα του Σπαλιάρα και η μάχη με τους Τούρκους παίκτες [vids]

Survivor ανατροπή. Μετά από τόσες υποψηφιότητες, η Ελισάβετ αποχώρησε! Σήμερα έρχεται στο Survivor αγώνας Ελλάδα – Τουρκία!

Μια πολυαναμενόμενη συμφιλίωση, ένα απαιτητικό αγώνισμα, ένα έπαθλο που δημιούργησε συγκινήσεις και μια αποχώρηση που στοίχισε σε πολλούς… Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor τα είχε όλα! Δείτε τι χάσατε και τι πρόκειται να δείτε στο έκτακτο αποψινό επεισόδιο με τη μάχη Ελλάδας – Τουρκίας.

Τις τελευταίες μέρες τα “αίματα είχαν ανάψει” στις δύο ομάδες με την κόντρα του Κώστα Κοκκινάκη και του Γιάννη Σπαλιάρα. Όλα ξεκίνησαν όταν σε προηγούμενο αγώνισμα του Survivor, ο Γιάννης Σπαλιάρας ένιωσε έναν πόνο στη μέση και αποφάσισε να μην αγωνιστεί. Όταν η ομάδα των Μαχητών κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο, ο Γιάννης Σπαλιάρας πανηγύρισε έντονα, γεγονός που τους κίνησε τις υποψίες ότι το γνωστό μοντέλο δεν είχε θέμα με τη μέση του. Ο Γιάννης Σπαλιάρας προς υπεράσπισην του απάντησε πώς ο Κώστας Κοκκινάκης είχε μαγειρέψει εκτός από φαγητό και… την ψηφοφορία.

Στο χθεςσινό επεισόδιο του Survivor οι δύο παίκτες φάνηκαν πολλοί πιο διαλεκτικοί. Παραδέχτηκαν ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και έδωσαν τα χέρια ώστε η κόντρα να λάβει τέλος και όλα να κυλήσουν ομαλά για τις δύο ομάδες.

Δείτε εδώ το ξέσπασμα του Κοκκινάκη.

«Πήγα να βουτήξω και είδα τον Κώστα Κοκκινάκη, τον πλησίασα και δώσαμε τα χέρια χωρίς να πούμε πολλά λόγια. Δεν είναι κάτι που ευνοεί κανέναν από τους δύο. Ούτε εγώ θέλω να έχω κάποια κόντρα με κάποιον, ούτε ο Κώστας. Γενικά σαν άνθρωπος είναι πολύ ήρεμος, αλλά εδώ μέσα δεχόμαστε πολύ πίεση και υπάρχουν νεύρα. Τέλος καλό, όλα καλά, το λύσαμε το θέμα μας» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ ο Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε στην κάμερα: «Συγγνώμη δεν άκουσα, αλλά ήταν σαν συγγνώμη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Μου είπε ότι ήταν παρεξήγηση κι ότι δεν είχε ακούσει το σημείο που ενόχλησε εμένα, οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα.»

Εκτός όμως από τη συμφιλίωση των δύο παικτών του Survivor, κορυφαία στιγμή του επεισοδίου ήταν η αποχώρηση και τα δικά τους προγνωστικά έκαναν πριν την ανακοίνωση του Σάκη, οι παίκτες του παιχνιδιού. Λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μπο σχολίαζαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor.

«Είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα της σημερινής αποχώρησης. Για το αν θα μας βοηθήσει πολύ αγωνιστικά. Πες ότι φεύγει η Σάρα και επιφορτιστεί ο Γιάννης και η μικρή συνολικά μπορεί να παίξει το ρόλο του σαν ομάδα προς ομάδα. Να υπάρχει κόπωση… Λεπτές ισορροπίες και λεπτές διαφορές. Μπορεί να πάρεις μια νίκη και από ψυχολογικούς και μόνο παράγοντες να υπερτερείς μετά» έλεγε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ το ένστικτο του Μπο του έλεγε πως θα φύγει η Σάρα: «Ενστικτωδώς εγώ νομίζω ότι θα φύγει η Σάρα. Απλά σκέφτομαι μήπως είναι αυτό που είναι καλύτερο για την ομάδα μου και το σκέφτομαι πιο πολύ και το θέλω; Όχι. Τα συμπαθώ και τα δυο κορίτσια πάρα πολύ.»

Tην ίδια στιγμή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε ότι δεν θέλει να φύγει καμία από τα κορίτσια δείχνοντας εμμέσως ότι προτιμά να φύγει από το Survivor, ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Μετά από μια χαλαρή μέρα, οι παίκτες ετοιμάστηκαν για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα ακόμη απαιτητικό αγώνισμα που αυτή τη φορά όμως ήταν λίγο διαφορετικό. Το αγώνισμα είχε να κάνει με συνεργασία. Το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας ήθελε τους παίκτες να αγκαλιάζονται προκειμένου να διατηρήσουν την ισορροπία τους πάνω στις δοκούς και ύστερα να βάλουν δύο πετυχημένες βολές με κρίκους.

Και οι δύο ομάδες του Survivor πάλεψαν σκληρά για να καταφέρουν να χαρίσουν τον πόντο στην ομάδα τους. Στον πρώτο γύρο η αναμέτρηση τους εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό ντέρμπι όμως στον δεύτερο είχαν το προβάδισμα οι Μαχητές με ισχυρούς παίκτες αυτήν την φορά τα… outsiders, Γιάννη Σπαλιάρα και Ελισάβετ που ήταν και υποψήφιοι για αποχώρηση. Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνεργασία με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο κατάφερε να εξολοθρεύσει τον Κώστα Κοκκινάκη με τον Γιώργο Χρανιώτη κάνοντας το τελικό σκορ 10 – 5 υπέρ των Μαχητών.

Μάλιστα, ο Γιάννης Σπαλιάρας σε μία από τις αναμετρήσεις του κέρδισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ένα αποτέλεσμα που δεν περίμενε ούτε και ο ίδιος και δήλωσε ενώπιον όλων ύστερα το αγώνισμα ότι νιώθει περήφανος που κατάφερε να τον κερδίσει για πρώτη φορά στο παιχνίδι του Survivor, αφού ο Ντάνος θεωρείται ένας από τους πιο ισχυρούς αντίπαλους.

Οι Μαχητές λοιπόν ήταν αυτή που χάρηκαν το έπαθλο της επικοινωνίας και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μηνύματα με πρόσωπα της οικογένειάς τους. Όλοι οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι που μετά από τόσο καιρό μίλησαν έστω και μέσω κινητού με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ωστόσο αυτός που συγκινήθηκε περισσότερο ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε με την μαμά του, Ευαγγελία με την οποία διατηρεί μια πολύ καλή σχέση και έχουν έρθει πιο κοντά μετά τον θάνατο του πατέρα του. Ο ίδιος δήλωσε ότι του είχε λείψει πολύ και όσο και να ήθελε να συγκρατηθεί, μετά από κάποια μηνύματα βούρκωσε και τελικά ξέσπασε.

Μετά το έπαθλο που απόλαυσαν οι Μαχητές, η χαρά τους αντικαταστήθηκε από την αμηχανία τους για το αποτέλεσμα της αποχώρησης. Ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα, την Σάρα Εσκενάζυ και την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου τελικά αποχώρησε η τελευταία. Θυμίζουμε ότι η Ελισάβετ είχε βρεθεί πάνω από 6 φορές υποψήφια για αποχώρηση, αλλά φαίνεται ότι αυτήν την φορά το τηλεοπτικό κοινό την θεώρησε ως τον πιο αδύναμο κρίκο σε σχέση με τους άλλους δύο υποψηφίους. Η Ελισάβετ έφυγε με ψηλά το κεφάλι αφού ήταν πολύ καλή στις τελευταίες της επιδόσεις και νιώθει περήφανη για τις εμπειρίες που αποκόμισε στο παιχνίδι όλο αυτό το διάστημα.

«Είμαι χαρούμενη γιατί πραγματικά τα έχω δώσει όλα για την ομάδα. Επειδή αυτή θα είναι η τελευταία μας στιγμή και η τελευταία μου εικόνα από το Survivor θέλω να με χαιρετίσετε με μια αγκαλιά» είπε η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου. Η Σάρα Εσκενάζυ δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Στο νέο τρέιλερ για το επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη 18/5 οι δυο ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές γίνονται μία προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους παίκτες του τούρκικου Survivor.

Στο εντυπωσιακό τρέιλερ βλέπουμε απίστευτο πάθος από Έλληνες και Τούρκους διάσημους και μαχητές που τα δίνουν όλα για το πολυπόθητο έπαθλο. Ο Τούρκος παραγωγός ενημερώνει τους Έλληνες πως αν νικήσουν θα κάνουν μια εβδομάδα διακοπές στο Μπόντρουμ. Σκηνές έντασης, τραυματισμοί και απίστευτος αγώνας ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους, καθώς και εμφάνιση του Fedon Rüzgari που τραγουδά και στις δύο γλώσσες. Ίσως αυτός βέβαια να είναι και ο λόγος που έχει μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης Ρουβάς, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί επίσημα ακόμα ότι θα τραγουδήσει για τους παίκτες!

Αναμένουμε σήμερα το έκτακτο επεισόδιο του Survivor. Δείτε εδώ το τρέιλερ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε