Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Η κλωτσιά του Αγγελόπουλου στην Βαλαβάνη που “έριξε” το ίντερνετ

Survivor: Η κλωτσιά του Αγγελόπουλου στην Βαλαβάνη που “έριξε” το ίντερνετ

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε μια εξαιρετική επίδοση στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor. Μόλις πέτυχε και την τελευταία της βολή, ο Αγγελόπουλος το πανηγύρισε με μια κλωτσιά στο… μπούτι της!

Μια επική αναμέτρηση παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ενώ οι Μαχητές είχαν το αρχικό προβάδισμα, έγινε ανατροπή και οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κέρδισαν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας.

Το σκορ ήταν 8 – 8 με τις δύο ομάδες για άλλη μια φορά ισόπαλες πριν την τελική μάχη. Ήταν η στιγμή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να αναμετρηθεί με την Σάρα Εσκενάζυ. Οι δύο κοπέλες – μοναδικές παίκτριες πλέον του Survivor – έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πήγαιναν σχεδόν μαζί μέχρι τον τελικό στόχο.

Το αγώνισμα και ο έντονος… πανηγυρισμός του Ντάνου!

Το αγώνισμα είχε ως εξής: Οι παίκτες καλούνταν να σέρνουν ξύλινα κιβώτια και να τα περάσουν από ειδικές κατασκευές. Ύστερα, έπρεπε με βολές να ρίξουν όλες τις κορίνες από το μπόουλινγκ που ήταν και αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα. Εκεί, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν πιο εύστοχη σε σχέση με την αντίπαλό της και έτσι, χάρισε τον πόντο στην ομάδα της και διαμόρφωσε το σκορ σε 9 – 8 υπέρ της ομάδας των Διασήμων. Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor.

Οι συμπαίκτες της το πανηγύρισαν έντονα και αμέσως έσπευσαν να την συγχαρούν. Μάλιστα, η πιο… επική στιγμή ήταν τότε που ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε μια κλωτσιά στο… μπούτι της αθλητικογράφου! Οι Διάσημοι ήρθαν πιο κοντά στη νίκη και με την αμέσως επόμενη αναμέτρηση του Κώστα Κοκκινάκη και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη,  κατάφεραν να εξολοθρεύσουν τους αντιπάλους τους.

Η νίκη των Διασήμων και το έπαθλο επικοινωνίας

Φαίνεται ότι οι Διάσημοι ήθελαν πολύ να “πάρουν το αίματα τους πίσω” από τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στο προηγούμενο ματς. Τότε που το πέναλτι του Ντάνου τους στοίχισε την ήττα και οι Μαχητές ήταν τελικά οι νικητές, στην επανάληψη του αγώνα. Δεν ήταν μόνο αυτό βέβαια, αφού από την αρχή οι Διάσημοι δήλωναν ότι έχουν πολύ ανάγκη το έπαθλο της επικοινωνίας και θα παλέψουν για να το αποκτήσουν.

Το έπαθλο επικοινωνίας τούς επέτρεψε να ανταλλάξουν μηνύματα με αγαπημένα τους πρόσωπα από το φιλικό τους περιβάλλον. Η συγκίνηση των παικτών ήταν μεγάλη με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να δηλώνει συγκινημένη και ότι ανυπομονεί να κερδίσουν και την επόμενη φορά το έπαθλο επικοινωνίας για να μιλήσει μετά από 100 μέρες στον Άγιο Δομίνικο, με την οικογένειά της.

Δείτε το highlight του χθεσινού επεισοδίου του Survivor, με την κλωτσιά του Ντάνου στην Βαλαβάνη:

Και όπως ήταν φυσικό, η κίνησή του δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη στο Twitter:

 

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι ζαβολιές Ντάνου έφεραν αποκαλύψεις! Ο κλέψας του κλέψαντος! [vids]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor Βασάλος: Τσιμπημένος με Βαλαβάνη! Τσίγκλισμα με την αντίζηλο! [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε