Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor spoiler: Χάνουν την ασυλία και βγάζουν δυο υποψήφιους

Survivor spoiler: Χάνουν την ασυλία και βγάζουν δυο υποψήφιους

Ποια θα είναι η απόφαση της παραγωγής του Survivor All Star για τους Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη;

Οι αναταραχές συνεχίζονται στο Survivor All Star, αφού μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, φαίνεται ότι αποβάλλονται από το παιχνίδι και οι Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης.

Στο τρέιλερ του αποψινού (27.03.2023) επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός ενημερώνει τους παίκτες των ομάδων ότι οι Γκότσης και Πιλίδης έχουν κάνει παραβάσεις των κανόνων, διαφορετικές ο καθένας και γι’ αυτό η παραγωγή του Survivor All Star θα πρέπει να εξετάσει τα δεδομένα.

Η εξέλιξη έρχεται μια μέρα μετά την αιφνιδιαστική μίξη των ομάδων, που δεν άρεσε σε πολλούς…

Η νέα ομάδα των Κόκκινων αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Βασάλο, Τάκη Καραγκούνια, Σάκη Κατσούλη, Γιώργο Κόρομι, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Ηλία Μπόγδανο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Εύη Σαλταφερίδου, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιο Χανταμπάκη, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Τη Μπλε μπαντάνα φοράνε πλέον οι: Νικόλας Αγόρου, Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Γκότσης, Ελευθερία Ελευθερίου, Ρία Κολοβού, Σπύρος Μαρτίκας, Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκας Πιλίδης, Μάριος Πρίαμος, Ελένη Χαμπέρη.

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε πάντα με επιφύλαξη, τη νίκη στη 2η ασυλία κερδίζουν ξανά οι Κόκκινοι.

Αυτό θα οδηγήσει εκ νέου τους Μπλε σε ψηφοφορία, από την οποία θα προκύψουν ως υποψήφιοι ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου.

Όσον αφορά τους Γκότση και Πιλίδη, όλα δείχνουν ότι απομακρύνονται οριστικά από το reality επιβίωσης.

  

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο αποψινό επεισόδιο…

Survivor All Star, Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις