Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι λέει το MEGA για την εκπομπή με τον Ζαχαράτο

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι λέει το MEGA για την εκπομπή με τον Ζαχαράτο

Τις τελευταίες μέρες όλο και μεγαλώνει η λίστα με τα ονόματα των παρουσιαστριών που ακούγονται ότι την καινούργια σεζόν θα είναι δίπλα από τον Πέτρο Κωστόπουλο στο «Πρωινό mou».

Στο MEGA πάντως δεν λένε τίποτα και όλα γίνονται με άκρα μυστικότητα, ενώ το διαδίκτυο έχει γεμίσει με ονόματα παρουσιαστριών που, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν πέσει ποτέ σε καμία από τις συσκέψεις των στελεχών της Μεσογείων.

Ωστόσο από το πρωί μία άλλη… είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου που αφορά τον Τάκη Ζαχαράτο κι ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζεται να παρουσιάσει σατιρική εκπομπή στο MEGA και μάλιστα ως lead in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Τελικά όμως, μιλώντας με στέλεχος του MEGA μου είπε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και καμία τέτοια πρόταση για εκπομπή που να εξετάζουμε».

Στη συζήτησή μας μάλιστα το ανώτατο στέλεχος του MEGA που τόνισε πως τη συγκεκριμένη ώρα που λένε πως πρόκειται να προβάλλεται η εκπομπή με τον Τάκη Ζαχαράτο προβάλλεται η τούρκικη σειρά «Fatmagul» που σημειώνει υψηλότατες τηλεθεάσεις και τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ξεκινά να προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος της, καθημερινά στις 18:50.

Ακόμα λοιπόν και αν έπαιζε αυτό το σενάριο εκπομπής με τον Ζαχαράτο δεν θα το έβαζαν εκείνη την ώρα! Συνεπώς όλα όσα γράφονται ότι ο Ζαχαράτος θα παρουσιάσει σατιρική εκπομπή στο MEGA είναι απλώς… χιουμοριστικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτοιμος για το MEGA ο Τάκης Ζαχαράτος; Θα πάρει “καυτή” ώρα !

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι «Κηπουροί» κόπηκαν λόγω… πτώχευσης

Πέτρος Κωστόπουλος: Από τον… “Πέτρο και το Λύκο” στο πρωινό του MEGA

“Το σπίτι της Εμμας” : Ολοκληρώθηκε το καστ της ολοκαίνουργιας κωμικής σειράς του Mega…

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε