Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Δεν ψάχνουν για συμπαρουσιάστρια του Κωστόπουλου

Δεν ψάχνουν για συμπαρουσιάστρια του Κωστόπουλου

Πολλά ονόματα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το ποια γυναίκα θα είναι δίπλα από τον Πέτρο Κωστόπουλο στο «Πρωινό Mou». Όπως λέγεται μάλιστα τα στελέχη του MEGA αναζητούν την παρτενέρ του που θα τον πλαισιώνει στην παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, στη Μεσογείων έχει αποφασιστεί πλέον πως την παρουσίαση του «Πρωινό mou» θα την έχει ο Πέτρος Κωστόπουλος και οι υπόλοιποι θα είναι το παρεάκι του, η ομάδα δηλαδή που θα σχολιάζει μαζί του την επικαιρότητα.

Στην ομάδα αυτή εκτός από τον Άκη Πετρετζίκη που επίσης θα έχει και τη μαγειρική στήλη της εκπομπής, θα είναι ο Άρης Καβαντζίκης και η Ελισάβετ Σπανού, ενώ αναζητείται μία ακόμα γυναίκα. Στέλεχος του MEGA μάλιστα μου τόνισε πως βασικός παρουσιαστής, χωρίς συμπαρουσιάστρια, αλλά με ομάδα θα είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Για το λόγο αυτό δε και έχουν αποφασίσει πως τις συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες που θα περνούν από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή θα τις κάνει ο Κωστόπουλος, χωρίς κάποια παρτενέρ δίπλα του. Τουλάχιστον αυτός είναι ο αρχικός στόχος τους γιατί σε μία εκπομπή πολλά αλλάζουν, ανάλογα με το πώς πηγαίνει!

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων αποφάσισαν η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και μάλιστα τις επόμενες ημέρες, αφού αποφασιστεί ποια θα είναι και η άλλη γυναίκα της παρέας, σκοπεύουν να κάνουν κάποιες πρόβες για να δουν τι χρειάζεται να κάνουν, πριν η εκπομπή βγει ζωντανά στον αέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η αλήθεια για το … μυστήριο με την Τζένη Μπαλατσινού

Ποια είπε για τον Κωστόπουλο: «Γιατί να θέλω να δω έναν μεσήλικα το πρωί “;

Λιάγκας: «Εύχομαι καλή επιτυχία στον Κωστόπουλο»

Ανατροπή: Ποια θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Κωστόπουλου στο Πρωινό mou;

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε