Media

Ξέσπασε η Βάσια Παναγοπούλου – “Μέχρι να υπάρξουν αποδείξεις δεν πρέπει να σπιλώνονται ονόματα, είναι κιτρινισμός”

Στο Έλα Χαμογέλα βρέθηκε καλεσμένη η Βάσια Παναγοπούλου και μίλησε για όλες τις συνταρακτικές εξελίξεις αλλά και τον κύκλο καταγγελιών που έχει ξεκινήσει στον χώρο του θεάματος.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Παναγοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξαφνικά αρχίζει και γίνεται θέμα της συζήτησης κάτι, που ενώ είναι πάρα πολύ σοβαρό και καλώς συζητιέται, που μερικές φορές τεντώνεται τόσο πολύ και κινδυνεύει να κιτρινίσει. Και αυτό εμένα με στενοχωρεί. Χαίρομαι που ζούμε σε μια εποχή που σαφώς θα γίνουν αλλαγές».

«Μίλησα για τα όρια του κιτρινισμού γιατί, πριν βγουν κάποιες αποδείξεις, δεν μπορεί να σπιλώνεται το όνομα κανενός. Και κυρίως δεν δέχομαι ότι μπορεί να σπιλώνεται ένας ολόκληρος χώρος» πρόσθεσε η καλλιτέχνης.  «Τα παλαιότερα χρόνια ο χώρος του θεάτρου ήταν ένας χώρος αμφιβόλου ηθικής. Δεν θέλω με κανένα τρόπο να επανέλθουμε σε αυτό. Όχι. Ο χώρος του θεάτρου έχει υπέροχους ανθρώπους».

Πάντα σε κάθε εργασιακό χώρο θα υπάρχουν και μελανά σημεία» συμπλήρωσε η Βάσια Παναγοπούλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ευλαμπία Ρέβη και Γιώργος Κουρδής κινούνται νομικά κατά του ΣΚΑΪ για το «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
«Ο σταθμός προσποιείται προσχηματικά ότι ανανεώνει το συμβόλαιο τους με τους ίδιους όρους και ταυτόχρονα αναθέτει την εκπομπή σε ένα πρόσωπο καινούριο», σημείωσε ο δικηγόρος τους
Ευλαμπία Ρέβη και Γιώργος Κουρδής
2