Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Project Runway: Φινάλε μετά την αποτυχημένη πορεία του

Project Runway: Φινάλε μετά την αποτυχημένη πορεία του

Είναι πολύ πιθανό να μην το έχετε πάρει χαμπάρι και για αυτό να σας ενημερώσουμε πως το ριάλιτι μόδας του OPEN, το Project Runway, έφτασε στο φινάλε του.

Αν και ο σταθμός της Παιανίας ποντάρισε πολλά σε αυτό τελικά το Project έτσι όπως βγήκε απέδειξε ότι έκανε τους τηλεθεατές να… runaway, κοινώς να… δραπετεύσουν με αποτέλεσμα το ριάλιτι να μην απογειωθεί από το Runway, δηλαδή το διάδρομο αεροδρομίου και να σημειώσει πολύ χαμηλές πτήσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι την προηγούμενη Παρασκευή 18 Ιανουαρίου ο ημιτελικός του σημείωσε 3,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 4,4% στο δυναμικό κοινό, τους τηλεθεατές ηλικίας 18 έως 54 ετών, ενώ αυτοί είναι περίπου οι μέσοι όροι όλης του της τηλεοπτικής παρουσίας στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο!

Ωστόσο, αν θέλετε να το δείτε στο… φινάλε του, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου από το OPEN

«Πριν λίγους μήνες, 16 φιλόδοξοι σχεδιαστές μόδας ξεκίνησαν το πιο δημιουργικό ταξίδι λαμβάνοντας μέρος στο Project Runway.

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, ένας σχεδιαστής θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Η διαδρομή προς τον τελικό δεν ήταν εύκολη με πολλές δοκιμασίες, αυξημένες απαιτήσεις και ασφυκτικές προθεσμίες. Οι διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να ράψουν δημιουργίες μέσα σε 12, 10, 8, 5 και 3 ώρες!

124 ρούχα παρουσιάστηκαν συνολικά στο catwalk και οι 3 που κατάφεραν να ξεχωρίσουν είναι η Μαργαρίτα Πριφτάκη, η Ιουλία Ταρχάνοβα και ο Τάσος Ντοβλέτογλου.

Ένας από τους 3 θα κερδίσει 50.000 ευρώ, μια επαγγελματική ραπτομηχανή Singer, θα υπογράψει για μια αποκλειστική capsule συλλογή με τη γνωστή ελληνική εταιρεία ρούχων Helmi αλλά θα δει και μια από τις δημιουργίες του στο εξώφυλλο του περιοδικού Madame Figaro!

Για την τελική δοκιμασία που θα αναδείξει τον νικητή, οι 3 φιναλίστ θα πρέπει να παρουσιάσουν μια mini συλλογή 4 ρούχων.

Η συλλογή τους θα πρέπει να έχει έναν τίτλο και να διηγείται μια ιστορία. Στην τελευταία ανάθεση, στο ατελιέ, τους περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Ο μέντορας κάλεσε όλους τους πρώην συμμετέχοντες και οι 3 διαγωνιζόμενοι επέλεξαν από έναν βοηθό ο καθένας. Οι σχεδιαστές είχαν την δυνατότητα να ράψουν όσες ώρες ήθελαν… και κυριολεκτικά κοιμήθηκαν στο ατελιέ μη θέλοντας να χάσουν ούτε λεπτό μέχρι το τελικό Runway»!

Το αποτέλεσμα λοιπόν θα προβληθεί αύριο την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 22:45 στο OPEN και είναι σίγουρο ότι μετά την αποτυχημένη πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης δεν αναμένεται δικαιολογημένα να το δούμε και την επόμενη σεζόν στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, εκτός αν στο κανάλι έχουν… λεπτά και… τηλεθεατές για πέταμα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις