Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Σεραφείμ Χουχούτας: Δεν έκανα σχέση πάνω από εξάμηνο, είχαν ακουστεί πολλά για τη σχέση μου με την Μπακοδήμου

Σεραφείμ Χουχούτας: Δεν έκανα σχέση πάνω από εξάμηνο, είχαν ακουστεί πολλά για τη σχέση μου με την Μπακοδήμου

“Αλλά η Μαρία είναι μια υπέροχη γυναίκα κι όσο καιρό υπήρξε αυτό, ήταν μια χαρά” δήλωσε ο Σεραφείμ Χουχούτας.

Ο Σεραφείμ Χουχούτας παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρωινό μας. Το μοντέλο μίλησε για την εμπειρία του από τα τηλεοπτικά πλατό και τη σχέση που είχε με την Μαρία Μπακοδήμου.

“Η ζωή μου ήταν αρκετά κοσμική. Έχω γνωρίσει πολύ κόσμο στην Αθήνα. Ενδιαφέροντες ανθρώπους και καλλιτέχνες. Έχω συσχετιστεί με αρκετούς και φιλικά, με κάποιους άλλους κι άλλες ερωτικά”

Υπάρχει στρες στην τηλεόραση. Όταν έκανα εκπομπή με τον Φώτη και την Μαρία, υπήρχαν πολλές κόντρες μεταξύ πολλών ανθρώπων εκεί μέσα.

Με αρχισυντάκτες. Για διάφορους λόγους και δεν ξέρω αν ισχύει παντού. Αλλά από ό,τι βλέπω στο ίντερνετ, γιατί τα διαβάζω, υπάρχουν συνέχεια προστριβές στις τηλεοράσεις μεταξύ των παρουσιαστών. Είναι στρεσογόνα κατάσταση, την οποία είτε θα την αποδεχτείς είτε θα τη χαιρετήσεις, όπως εγώ” είπε αρχικά ο Σεραφείμ Χουχούτας.

“Δεν έκανα σχέσεις παραπάνω του εξαμήνου. Φοβόμουν τις δεσμεύσεις. Με παρατούσαν περισσότερο, παρά παρατούσα. Ίσως τις οδηγούσα εγώ μετά για να μην έχω ενοχές, σκεπτόμενος πιο ώριμα. Ίσως για να πάρουν το βάρος του χωρισμού αυτές.

Είχαν ακουστεί πολλά τότε (σ.σ. για τη σχέση με την Μαρία Μπακοδήμου). Δεν είχαμε πει ότι υπάρχει αυτή η σχέση. Δεν είχε επιβεβαιωθεί κάτι.

Η Μαρία είναι πολύ αγαπητή και πάρα πολύ καλή μητέρα” συμπλήρωσε ο Σεραφείμ Χουχούτας και συνέχισε για το γεγονός ότι στο διαδίκτυο υπάρχει ακόμα το όνομά τους μαζί: “Είναι αυτά τα ιντερνετικά παραπτώματα και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Αλλά η Μαρία είναι μια υπέροχη γυναίκα κι όσο καιρό υπήρξε αυτό, ήταν μια χαρά”.

Media Τελευταίες ειδήσεις