Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Νέο “λούσιμο” του Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα – “Μην κοιτάς σαν μ@@@@@ς ρε!” [vid]

Survivor: Νέο “λούσιμο” του Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα – “Μην κοιτάς σαν μ@@@@@ς ρε!” [vid]

Εκτός ορίων βγήκε και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor ο Κώστας Κοκκινάκης! “Έλουσε” τον Σπαλιάρα με άσχημους χαρακτηρισμούς και βρισιές!

Και εκεί που το τηλεοπτικό κοινό είχε συνηθίσει το ήρεμο κλίμα ανάμεσα στους Μαχητές και τους Διάσημους, έρχονται τα τελευταία επεισόδια του Survivor να αναθεωρήσουν την μέχρι τώρα άποψη του. Αποκορύφωμα; Η δίχως προηγούμενο κόντρα του Γιάννη Σπαλιάρα και του Κώστα Κοκκινάκη που εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο προηγούμενο αγώνισμα με έπαθλο τη διαμονή στη βίλα, ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά την πρώτη κούρσα του, ένιωσε έναν πόνο στη μέση και αποφάσισε να μην αγωνιστεί και να τρέξουν παραπάνω φορές οι συμπαίκτες του.

Όταν το παιχνίδι του Survivor, τελείωσε και η ομάδα των Μαχητών ήταν αυτή που κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο, ο Γιάννης Σπαλιάρας πανηγύρισε έντονα, γεγονός που ενόχλησε τους Διάσημους και μάλιστα τους κίνησε τις υποψίες ότι το γνωστό μοντέλο δεν είχε θέμα με τη μέση του, αλλά επειδή ήταν ένα αγώνισμα που τον δυσκόλευε, “θυσιάστηκε” προκειμένου να παίξει κάποιος πιο δυνατός παίκτης από αυτόν, ώστε να κερδίσουν.

“Περαστικά στη μέση σου”, του είπε ειρωνικά αμέσως μετά τη νίκη ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενώ ο Κώστας Κοκκινάκης για πρώτη φορά πήρε μέρος σε καβγά και χαρακτήρισε τον Γιάννη Σπαλιάρα “ανήθικο” και “διπρόσωπο”.

Δείτε εδώ πώς ξεκίνησε η κόντρα των δύο αντιπάλων στο αγώνισμα με έπαθλο τη διαμονή στη βίλα και τι δήλωναν μετά οι παίκτες.

Η ένταση συνεχίστηκε ανάμεσα τους με τους Διάσημους να “στριμώχνουν” συνεχώς τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος τους “απαντά” αποκαλύπτοντας και στο κοινό πώς ο Κώστας Κοκκινάκης είχε μαγειρέψει εκτός από φαγητό και… την ψηφοφορία τότε που τέθηκε υποψήφιος ο Χούτος, ο οποίος και τελικά αποχώρησε.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο Κώστας Κοκκινάκης προχώρησε σε άλλο ένα ξέσπασμα. Την ώρα που οι Μαχητές περιεργάζονταν στην καλύβα τους ένα καβούρι, ο Κώστας Κοκκινάκης εμφανίστηκε και «έλουσε» τον Γιάννη Σπαλιάρα με βρισιές.

«Ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Κι ότι δεν έγινε με δόλο; Δεν σου είπε ρε @@; Θα αμφισβητήσεις τον όρκο μου στο παιδί μου; Άντε @@! Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Ψευταρά; Μην κοιτάς σαν @@ ρε! Ορκίστηκα στο παιδί μου και λες @@! Στο διάολο!» φώναζε ο Κώστας Κοκκινάκης μπροστά στον Γιάννη Σπαλιάρα που κοιτούσε έκπληκτος την έκρηξη του.

Δείτε εδώ πώς είχε αποκαλύψει πρώτη φορά ο Κώστας Κοκκινάκης το… μαγείρεμα του Κώστα Κοκκινάκη σε προηγούμενη ψηφοφορία που τελικά είχε αποχωρήσει ο Λάμπρος Χούτος.

«Τι έγινε τώρα δεν κατάλαβα! Δεν καταλαβαίνω πραγματικά» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας και δήλωσε αργότερα στους συμπαίκτες του ότι περίμενε μια συγγνώμη από τον Κώστα Κοκκινάκη. Λίγο αργότερα, στις κάμερες του Survivor το γνωστό μοντέλο επεσήμανε ότι ίσως και αυτός δεν μπορεί να διαχειριστεί τον άσχημο χαρακτηρισμό που δέχτηκε από τον Κώστα Κοκκινάκη και προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αποκάλυψε το… μαγείρεμα που εξέθεσε παίκτες των Διασήμων.

 Δείτε την έκρηξη του Κοκκινάκη στο σημερινό Survivor, που άφησε τους πάντες άφωνους:

Η αλήθεια ωστόσο για το… μαγείρεμα της ψηφοφορίας αποκαλύφθηκε από τη Λάουρα Νάργες στην εκπομπή Survivor Panorama μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, επισημαίνοντας πως ήταν ιδέα του Κώστα Κοκκινάκη να αλληλοψηφιστούν αλλά για να μην ψηφίσουν κάποιον άλλο συμπαίκτη τους και τον στεναχωρήσουν. Δείτε εδώ τις αποκαλυπτικές δηλώσεις της Λάουρας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε