Επιχειρήσεις

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ

Εθιμοτυπική επίσκεψη, την πρώτη από μια σειρά επαφών γνωριμίας και ενεργού επικοινωνίας, πραγματοποιεί σήμερα στην Αλεξανδρούπολη η νέα Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο του Ταμείου, κ. Θανάση Ζηλιασκόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Δημήτρη Πολίτη.

Η Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), θα επισκεφθεί αρχικά το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και θα έχει επαφές μεταξύ άλλων με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου και με τους εργαζόμενους, όπου θα συζητήσουν την πορεία του λιμανιού και τις προοπτικές ανάπτυξής του μέσα από την αξιοποίησή του, η οποία είναι σε εξέλιξη από το Ταμείο.

Οι κύριοι Ζηλιασκόπουλος και Πολίτης θα έχουν επίσης, συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Γιάννη Ζαμπούκη και με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο.

Η πρώτη επίσκεψη της νέας Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στην Αλεξανδρούπολη υπογραμμίζει τη στρατηγική δέσμευση του Ταμείου να προχωρήσει με έντονο βηματισμό την αξιοποίηση σημαντικών υποδομών της χώρας μας, συμβάλλοντας στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας μετά την πανδημία.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι σημαντική η δυναμική που μπορεί να αποκτήσει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης μέσα από την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του, στο οποίο έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές, αλλά σε μεγάλο βαθμό παραμένουν αναξιοποίητες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
Η μαγεία του θεάτρου, δώρο για τα παιδιά
Στα τέσσερα χρόνια υλοποίησης της πρωτοβουλίας, η Τράπεζα έχει διαθέσει περίπου 6.000 εισιτήρια για παιδιά και εφήβους, ενώ οι συμμετέχοντες, μαζί με τους συνοδούς τους, έχουν παρακολουθήσει συνολικά 128 εξαιρετικές χριστουγεννιάτικες παραστάσεις
O Μιχάλης Βλασταράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου Eurobank, η Έλενα Ράπτη, Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
και ο Κωνσταντίνος Γλούμης, Γενικός Γραμματέας Δημογραφικής & Στεγαστικής Πολιτικής
Ο ΑΔΜΗΕ προκηρύσσει τον διαγωνισμό για την ηλεκτρική διασύνδεση Κορίνθου – Κω
Ο προϋπολογισμός για το καλωδιακό τμήμα της διασύνδεσης ανέρχεται σε 1,35 δισ. ευρώ και η ανάθεση του έργου θα πραγματοποιηθεί με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά
Ο ΑΔΜΗΕ προκηρύσσει τον διαγωνισμό για την ηλεκτρική διασύνδεση Κορίνθου – Κω
Τράπεζα Πειραιώς: Από σήμερα σε διαπραγμάτευση οι 1,23 δισ. νέες μετοχές στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Στην κύρια αγορά του ΧΑ επέστρεψε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς, με τον CEO να χτυπά το καμπανάκι της έναρξης της συνεδρίασης, σηματοδοτώντας τη μετάβαση σε μια νέα εποχή για τον Όμιλο
Το logo της Τράπεζας Πειραιώς