Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Το οργισμένο sms στον Σαμαρά: “Ούτε ο Μακιαβέλι να ήσουν”

Το οργισμένο sms στον Σαμαρά: “Ούτε ο Μακιαβέλι να ήσουν”

Δεν ήταν λίγοι τελικά οι υπουργοί που δεν πήραν και με τον καλύτερο τρόπο την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να τους αφήσει εκτός κυβέρνησης κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό. Ένας από αυτούς, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας!

Το περιστατικό διηγείται σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης. Ο πρώην υπουργός, από εκείνους που καρατομήθηκαν με επεισοδιακό τρόπο, βρέθηκε στο γνωστό στέκι των «κομμένων» από την κυβέρνηση, στο καφεστιατόριο «Βιβλιοθήκη», στην πλατεία Κολωνακίου.

Εκεί, οι γαλάζιοι «κομμένοι» του έκαναν πλάκα λέγοντάς του ότι τον πήρε τηλέφωνο ο πρωθυπουργός, κάτι του έταξε και από επικριτής του έγινε φανατικός υποστηρικτής του.

Τότε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο πρώην υπουργός έβγαλε το κινητό του και έδειξε στους γαλάζιους βουλευτές ένα SMS που έστειλε στον Αντώνη Σαμαρά την επομένη του ανασχηματισμού: «Ούτε ο Μακιαβέλι να ήσουν, με καθάρισες εν ψυχρώ», έγραφε.

Οι βουλευτές κοίταζαν έκπληκτοι ρωτώντας ο ένας τον άλλον αν είναι δυνατόν ένας υπουργός (έστω και πρώην) να στέλνει τέτοια sms στον πρωθυπουργό της χώρας και ο τελευταίος να μην τον διαγράφει.

«Έτσι έχουν τα πράγματα» έλεγε υπερηφάνως ο πρώην υπουργός και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Πού να δείτε το SMS που έστειλα στον υπουργό που δέχτηκε να μου πάρει τη θέση». Αυτό δεν τους το έδειξε, αλλά όλοι θυμήθηκαν ότι στην τελετή παράδοσης παραλαβής ο πρώην είπε τα καλύτερα για τον διάδοχό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονισμένη η οικογένεια του σατανιστή της Γλυφάδας – Τι αποκαλύπτουν ο πατέρας και ο αδερφός του 21χρονου που θυσίασε την άστεγη

Γνωστοί επιχειρηματίες της νυχτερινής ζωής πίσω από τη μεγάλη απάτη εκατομμυρίων – Πώς είχαν θησαυρίσει κλέβοντας κάθε μέρα το κράτος

Η επεισοδιακή αποχώρηση του Σίμου Κεδίκογλου από την κυβέρνηση

Ο οργισμένος διάλογος Σαμαρά – Άδωνι μετά τον ανασχηματισμό – “Με ρεζίλεψες! Εσύ με ρεζίλεψες!” – Η καρατόμηση Γεωργιάδη κι η συνάντηση στο Μαξίμου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε