Πολιτική

Άδωνις: “Γιάννος – Άκης μπροστά στον Τσίπρα είναι αγγελούδια…”! – video

Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα εξαπέλυσε γι' άλλη μία φορά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας ευθείες αναφορές σε Παπαντωνίου - Τσοχατζόπουλο.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό NΕWS 24/7 για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τον κ. Τσίπρα λέγοντας:

“Όταν θα έρθει η ώρα και θα ανοίξουμε το φάκελο της περιόδου Τσίπρα, ο Γιάννος και ο Άκης θα φανούν αγγελούδια. Το να μιλάει για κάθαρση ο Τσίπρας είναι, το λιγότερο, αστείο”.

ND Tsipras Kotzias

[read4more]

“Να δώσει ο Τσίπρας στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του Κοτζιά. Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο ζήτημα από την υπόθεση Παπαντωνίου. Δεν γίνεται να συζητάμε για το τι έγινε το 2003 και να μη συζητάμε για το 2018 και τις κατηγορίες Καμμένου ότι η κυβέρνηση Τσίπρα τα “παίρνει” από τον Σόρος”, πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

“Θα πρέπει να απαντήσει η Κυβέρνηση αν τα “παίρνει” από τον Σόρος. Να απαντήσει αν είναι συκοφάντης ο Καμμένος ή αν είναι ψεύτης ο Κοτζιάς”.

“Η Δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει. Δύο υπουργοί κατηγόρησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο ένας τον άλλο ότι τα “παίρνει” και αυτό είναι πολύ σοβαρό”, τόνισε.

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέληξε σημειώνοντας: “Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάζει τον εαυτό του ως το καινούργιο. Αν θες να είσαι το καινούργιο δεν έχεις υπουργούς τον Κουρουμπλή και την Ξενογιαννακοπούλου”.

Ακούστε από το 21′:33” στο παρακάτω video:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κικίλιας: Καμία αύξηση στα ακτοπλοϊκά το καλοκαίρι – Δείτε παραδείγματα με τιμές μετά τη μείωση των λιμενικών τελών
«Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια, για τη δυνατότητα που δεν είναι πολυτέλεια» γράφει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε ανάρτησή του
Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά 2
Χρυσοχοΐδης για τα επεισόδια στη Νομική Σχολή: Η σύλληψη αξίζει στους κουκουλοφόρους – Τα Πανεπιστήμια δεν εφαρμόζουν τον νόμο του 2021
«Δεν μπορεί ο καθένας να μπαίνει σε μια σχολή χωρίς να γνωρίζει κανείς ποιος είναι», είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Επεισόδια στη Νομική Σχολή
Γιατί «έσπασε τη σιωπή του» τώρα, ο Κώστας Καραμανλής – Πλημμέλημα «βλέπει» η κυβέρνηση
Μετά από μακρά σιωπή, κι ενώ από χτες τα κόμματα ξεκίνησαν ήδη να μελετούν την ογκωδέστατη δικογραφία των 59.000 εγγράφων, και τα βίντεο, ο Κώστας Καραμανλής προέβη σε δημόσια δήλωση
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής 1