Πολιτική

Αλέξης Γεωργούλης: Ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε και τον κάλυπτε, λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε σήμερα (18.04.2023) ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε για τον Αλέξη Γεωργούλη και τον κάλυπτε.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στην καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε στον ΣΚΑΪ: 

«Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε και κάλυπτε τον Αλέξη Γεωργούλη, δεν είμαστε χαζοί.

Είναι μια εν εξελίξει δικαστική διαδικασία και ο κ. Γεωργούλης έχει το τεκμήριο της αθωότητας, όπως κάθε κατηγορούμενος. Στα πολιτικά ζητήματα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Θέλω να υπενθυμίσω ότι όταν έγινε η καταγγελία κατά του κ. Λιγνάδη, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε μία εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρος και του Μητσοτάκη και μία απίστευτη δολοφονία χαρακτήρος της Λίνας Μενδώνη.

Φαντάζεστε η Νέα Δημοκρατία να δείξει όλες τις φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με τον Αλέξη Γεωργούλη και να αρχίσει να λέει ΣΥΡΙΖΑ, παιδοβιαστές, ΣΥΡΙΖΑ βιαστές, ΣΥΡΙΖΑ ξυλοδαρμοί γυναικών; Φαντάζεστε να λέει τέτοια;».

Μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση, ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε αμέσως εκτός κόμματος και εκτός Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας τον γνωστό ηθοποιό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντοπούλου: Να μας πει ο Φλωρίδης ποιος είναι τώρα «για τα μπάζα» – Είναι ψέματα ότι δε θα συνεργαστούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
«Είναι ψέματα η απόφασή τους ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν. Διότι ήδη συνεργάζονται» τόνισε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας»
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
8
Η ανάρτηση Τσίπρα από το Άγιο Όρος και το «καρφί» του Πολάκη για τον συνοδό του: «Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ έγραψε για το «ταξίδι» στην ιστορία και την πνευματικότητα της Αθωνικής Πολιτείας - Το αιχμηρό σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και το παρελθόν της σφοδρής αντιπαράθεσης
Τσίπρας στο Άγιο Όρος και Παύλος Πολάκης 31
ΚΥΣΕΑ: Παραμένουν για ακόμη έναν μήνα οι Patriot στη Σαουδική Αραβία – «Πράσινο φως» σε 8 εξοπλιστικά προγράμματα
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης ενημέρωσε για Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή, Ουκρανία και την ελληνική Προεδρία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Μέγαρο Μαξίμου 78