Τετάρτη, 22 Μαΐ
26oC Αθήνα

Απάντησε ο Ν. Δένδιας στον ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις βουλευτών από την ΕΥΠ – “Μην κάνετε κουβέντα καφενείου”

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 – Το θέμα ξεκίνησε μετά από δημοσίευμα που ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε για παρακολουθήσεις
– Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε το Μαξίμου να απαντήσει ξεκάθαρα εάν παρακολουθούνται τα στελέχη του κόμματος
– Ο Νίκος Δένδιας κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση πως μετατρέπει τη συζήτηση σε καφενείο
– Ο υπουργός ξεκαθάρισε πως μόνο στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής γίνονται παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ

Σε θέμα μείζονος αντιπαράθεσης εξελίσσεται το θέμα των παρακολουθήσεων ή μη των τηλεφώνων πολιτικών από όλα τα κόμματα. Το θέμα ξεκίνησε από την περασμένη Κυριακή ότι εφημερίδα με δημοσίευμά της υποστήριξε ότι Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είπε, σύμφωνα πάντα με την η εφημερίδα, πως τόσο το τηλέφωνό του όσο και τα τηλέφωνα των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολουθούνται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Μετά και τις ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ προς το Μαξίμου για το εάν παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε η σκληρή απάντηση από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, ο οποίος σημειώνει πως “για μία ακόμη φορά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να άγεται και να φέρεται από τις ποικιλώνυμες συνιστώσες της, με αποτέλεσμα άλλα να διαψεύδει τη μία ημέρα και άλλα να υποστηρίζει την άλλη”.

Ο κ. Δένδιας ξεκαθάρισε πως ζήτημα παρακολουθήσεων πολιτικών κομμάτων από την ΕΥΠ και υποκλοπών συνομιλιών τους δεν υπάρχει και έκανε σαφές πως υπάρχουν άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου και έρευνες από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία για παράνομες ενέργειες μελών της Χρυσής Αυγής, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Με αυτό τον τρόπο ο κ. Δένδιας έδωσε σαφή απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το εάν παρακολουθούνται τα τηλέφωνά τους και εν συνεχεία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, κατηγορώντας τον πως διακατέχεται από αντιπολιτευτικό οίστρο, “υιοθετεί απίστευτα σενάρια συνομωσίας”. 

Μάλιστα, ο κ. Δένδιας κάλεσε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να επανέλθει στη σοβαρότητα και “εάν διαθέτει οιοδήποτε στοιχείο να το καταθέσει στις δικαστικές αρχές, αλλιώς “ας σταματήσει να συμπράττει σε συζήτηση καφενειακού επιπέδου που εκθέτει όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή. 

Αμέσως μετά την απάντηση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει πως “η δήλωση του κ. Δένδια πως δεν παρακολουθούνται πολιτικά κόμματα από την ΕΥΠ κρατείται και καταγράφεται”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Βόμβα» Τσίπρα: Η ΕΥΠ μας παρακολουθεί! – «Το τηλέφωνό μου και των βουλευτών μας, παρακολουθούνται» είπε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ προς Μαξίμου: Απαντήστε ξεκάθαρα! Παρακολουθούνται τα τηλέφωνά μας;

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας λέει και καμία βλακεία να περνάει η ώρα

Η ΕΥΠ έχει το “κοριό που κελαηδάει” και για τα σεξουαλικά των υπόπτων!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε