Πολιτική

Από ένα σάντουιτς έφτασε στο έμφραγμα και την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς – Η περιπέτεια Έλληνα βουλευτή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια απίστευτη περιπέτεια υγείας έζησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αμανατίδης. Ένα σάντουιτς του προκάλεσε έμφραγμα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς!

Την περιπέτεια με την υγεία του που έζησε πριν από μερικές μέρες περιέγραψε ο ίδιος ο βουλευτής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN. Είπε πως το σάντουιτς που προκάλεσε δηλητηρίαση, με τον εντερόκκοκο να καταλήγει στην καρδιά και να του προκαλεί έμφραγμα!

Αφού έφαγε το σάντουιτς, το ίδιο βράδυ, ο βουλευτής άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα δηλητηρίασης. Όπως περιέγραψε: «Την επόμενη μέρα έκανα και ένα τεστ COVID γιατί τα συμπτώματα έμοιαζαν. Δεν ήταν COVID. Ανέβηκα στην Κοζάνη για Σαββατοκύριακο, ανέβηκε ένας πυρετός 37,5 – 38. Ξεκίνησα τις αιματολογικές, έδειχναν στοιχεία πολύ παράξενα, που σημαίνει ότι υπάρχει φλεγμονή.

  

Προσπαθήσαμε να δούμε αν είναι σαλμονέλα ή κάτι άλλο. Έφτασα στο σημείο να παρακαλάω να είναι κάτι απ’ αυτά. Τελικά ήταν εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από τη δηλητηρίαση, μέσω του εντέρου μπήκε στο αίμα και από εκεί στην καρδιά. Υπήρχε διαδικασία βλάβης στην καρδιά. Ο πνευμονολόγος με διέταξε να φύγω στη Θεσσαλονίκη, η διαπίστωση εκεί ήταν ότι είναι ενδοκαρδίτιδα. Και όχι μόνο αυτό. Έχει κάνει και βλάβη σημαντική στην αορτική βαλβίδα, η οποία πρέπει να αντικατασταθεί» είπε.

 

Κάπως έτσι, από ένα σάντουιτς έφτασε στην εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, που ευτυχώς πήγε καλά και ο βουλευτής έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Όπως είπε, θα επικοινωνήσει με το μαγαζί απ’ όπου πήρε το σάντουιτς για να τους ενημερώσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για την αποχώρηση του Κοκοτσάκη: «Η Ελπίδα για τη Δημοκρατία ανήκει σε κάθε πολίτη – Αναρτήθηκε η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος»
«Οι αιτιάσεις είναι γενικές, ξεκάθαρα πρόωρες και άδικες, χωρίς ένα συγκεκριμένο γεγονός να τις στηρίζει, και διατυπώνονται τη στιγμή ακριβώς που καλούμε ολόκληρη την κοινωνία να συμμετέχει», ήταν το μήνυμα της Μαρίας Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Ανδρουλάκης: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό κόμμα στις εκλογές και έχουμε πολιτική εικόνα Μητσοτάκη – Τσίπρα, θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου
«Αν είχα κάνει στη χώρα, στους θεσμούς, στην οικονομία και στην κοινωνία, ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο»
Νίκος Ανδρουλάκης 5
Όσα έγιναν στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Καλέντζι για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου
Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, παρεμβάσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σκανδαλίδη, καθώς και προβολή αφιερωματικού βίντεο στη μνήμη του ιδρυτή του κόμματος
Ανδρέας Παπανδρέου