Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΔΕΘ 2017: Το αστείο του Αλέξη Τσίπρα

ΔΕΘ 2017: Το αστείο του Αλέξη Τσίπρα

Βόλτα στα περίπτερα της ΔΕΘ έκανε o Aλέξης Τσίπρας το πρωί του Σαββάτου (09.09.2017). Ο Έλληνας πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο περίπτερο του ΟΑΣΘ και του Μετρό Θεσσαλονίκης όταν έκανε ένα… αστειο!

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της βόλτας του, έφτασε στο περίπτερο του Μετρό Θεσσαλονίκης και σχολίασε τις διαδικασίες ολοκλήρωσης του έργου, λέγοντας ότι το μετρό ολοκληρώνεται. Χαρακτηριστικά, προσερχόμενος στο στάντ του Μετρό Θεσσαλονίκης, είπε ότι είναι η πρώτη φορά που το μετρό δεν ακούγεται ως ανέκδοτο και πως το μόνο που μένει είναι να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και τους εργαζόμενους στη διεθνή έκθεση ανέφερε πως ο στόχος της κυβέρνησης είναι να οδηγήσει τη χώρα στην οριστική έξοδο από την κρίση τον Αύγουστο του 2018.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη συνάντηση, στη διοργάνωση που θα γίνει του χρόνου τιμώμενη χώρα θα είναι οι ΗΠΑ.

Η διοίκηση της ΔΕΘ διατύπωσε το αίτημα για ανάπλαση του χώρου όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της και ο πρωθυπουργός αντέδρασε θετικά και είπε ότι αυτό που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η περαιτέρω διεθνοποίηση της ΔΕΘ.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να παραστεί στα εγκαίνια του Περιπτέρου της Κίνας, που είναι η τιμώμενη χώρα για φέτος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις