Πολιτική

Ο Πούτιν εφαγε πόρτα από ΔΥΟ πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας

Απίστευτο, κι όμως αληθινό. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η ρωσική αντιπροσωπεία έκανε κρούση στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετάνια" για να καταλύσει εκεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά... έφαγαν πόρτα!

Αιτία της άρνησης ήταν το γεγονός ότι η κρούση έγινε σχεδόν την τελευταία στιγμή και το ξενοδοχείο ήταν όλο κλεισμένο! Έτσι, οι υπεύθυνοι, του ξενοδοχείου ήρθαν σε δύσκολη θέση και αναγκάστηκαν να αρνηθούν.

Όμως, αυτή δεν ήταν η… πρώτη απορρίψη, καθώς αρχικά ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε εκφράσει την επίθυμία να μείνει κοντά στη θάλασσα και έτσι η ρωσική αντιπροσωπεία απευθύνθηκε στον “Αστέρα Βουλιαγμένης”. Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, το ξενοδοχείο δεν είχε δωμάτια, καθώς φιλοξενούσε ένα συνέδριο. 

Τελικά, όμως η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε, καθώς… κατέληξε σε ξενοδοχείο κοντά στην παραλία, και για λόγους ασφαλείας.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νικήτας Κακλαμάνης για φωτογραφίες των 200 της Καισαριανής: Υπάρχει ολόκληρο άλμπουμ, όχι μόνο αυτές που είδαμε
Ο πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε «έξυπνη κίνηση» την απόφαση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη να κηρύξει τις φωτογραφίες ως προστατευόμενο μνημείο, μπλοκάροντας τη δημοπρασία
Κομμουνιστές αντιστασιακοί οδηγούνται στο απόσπασμα την Πρωτομαγιά του '44
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 16,7 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Πτώση για Καρυστιανού, οι γνώμες για Τσίπρα και Σαμαρά
Το 62% των πολιτών υποστηρίζει πως χρειάζεται πολιτική αλλαγή - Στους πολιτικούς αρχηγούς η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει την υψηλότερη δημοτικότητα - Οκτακομματική η νέα Βουλή
Κάλπη 133