Πολιτική

Εκλογές 2023: Κωνσταντοπούλου κατά Κουτσούμπα και Τσίπρα – «Θα είμαστε η αντιπολίτευση που δεν υπήρξε ποτέ»

Ευθεία επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του γενικού γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, εξαπέλυσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τόνισε πως «ο κ. Κουτσούμπας ειρωνεύθηκε την αγάπη και την καρδιά, εγώ του απάντησα ότι με ειρωνείες και κυνισμό δεν αλλάζει ο κόσμος. Με αγάπη αλλάζει. Είπε ότι δεν με έχει δει ποτέ στα κινήματα. Δεν με έχει δει ενδεχομένως γιατί δεν ήταν. Με έχουν δει όμως τα μέλη του ΚΚΕ που έχω υπερασπισθεί στο αγροτικό κίνημα και στο ΧΥΤΑ Αιγείρας».

Για τον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ανακάλυψε ότι υπάρχει Πλεύση Ελευθερίας, που την παρασιωπούσε για να μην ακουσθεί. Αυτό το μίσος, αυτή η τοξικότητα, αυτές οι επινοήσεις από έναν πολιτικό… Ως λαός έχουμε το χαρακτηριστικό ότι είμαστε πολύ γενναιόδωροι και ξεχνάμε. Ας θυμηθούμε ποιους προσκαλούσε ο κ. Τσίπρας στις προηγούμενες εκλογές να τον ψηφίσουν. Ας το θυμηθούμε και ας καταλάβουμε από εκεί και πέρα για ποιο λόγο τώρα στοχοποιεί την Πλεύση Ελευθερίας».

Για τις αλλαγές στις εκλόγιμες θέσεις των ψηφοδελτίων, επιχειρηματολόγησε ότι τα μικρά κόμματα, τα νέα κόμματα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αλλαγές στις λίστες. Αυτό το έκαναν όλοι, υποστήριξε επικαλούμενη τις αλλαγές στα ψηφοδέλτια των κομμάτων του Γιάνη Βαρουφάκη και του Κυριάκου Βελόπουλου, επίσης του κόμματος «Νίκη».

«Η μόνη διαφορά είναι ότι εμείς το ανακοινώσαμε», σημείωσε, και κάλεσε τους πολίτες να αναρωτηθούν γιατί διαρκεί δύο εβδομάδες «η επίθεση σε εμάς και σε εμένα προσωπικά. Αυτό πρέπει να προβληματίσει τον κόσμο».

Κλείνοντας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποσχέθηκε πως «θα είμαστε η αντιπολίτευση που δεν υπήρξε ποτέ. Φτιάχνω Κοινοβουλευτική Ομάδα, που θα την αποτελούν μαχητές». Τέλος, ότι «θα πάρουμε νομοθετικές πρωτοβουλίες για την υπεράσπιση της κοινωνίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 7
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 142
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ταχύτερη η απονομή πειθαρχικής δικαιοσύνης στο Δημόσιο»
Σε σύσκεψη για το νομοσχέδιο για την πειθαρχική δικαιοσύνη στο Δημόσιο συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Το νομοσχέδιο φέρνει επίσης αυστηροποίηση και εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 8