Πολιτική

Επίθεση στο Σινά: Συγκλονισμένος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο Κυριάκο Μητσοτάκης, για την πολύνεκρη επίθεση στο βόρειο Σινά. Το tweet του προέδρου της ΝΔ.

Η επίθεση στο βόρειο Σινά έχει “παγώσει” ολόκληρο τον κόσμο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει συγκλονισμένος από την πολύνεκρη τραγωδία με το σύνθημα: “Τέλος στο αίμα που φέρνει το μίσος”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίθεση στο Σινά

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι νεκροί από την επίθεση είναι 235. Μια λίστα που αυξάνεται λεπτό με το λεπτό. Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Ένα μήνυμα που αναφέρει: “Νιώθω συγκλονισμένος. Η τραγωδία στο Σινά μας οδηγεί να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στον πόλεμο κατα της τρομοκρατίας. Τελος στο αίμα που φέρνει το μίσος“.

Δείτε την ανάρτησή του

Σημειώνεται πως νωρίτερα, μήνυμα είχε στείλει και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «βλέπει» προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το σκάνδαλο γιγαντώθηκε επί ΝΔ»
«Η ΝΔ γεννάει πιο πολλά σκάνδαλα από όσα αντέχει η δημόσια συζήτηση με αποτέλεσμα η ατζέντα να καταλαμβάνεται αναγκαστικά μονοθεματικά από σκάνδαλα λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Kυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ: «Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέτρα για να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός προς την Κρήτη»
Η συνεργασία με τρίτες χώρες για εξοπλιστικά νοείται με χώρες που συμμερίζονται εξωτερική πολιτική και τις πολιτικές ασφάλειας, είπε πρωθυπουργός στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 3
Μέσα στη Σύνοδο Κορυφής: «Όχι business as usual με τρίτες χώρες στην άμυνα», είπε ο Μητσοτάκης – Η προειδοποίηση Ζελένσκι και ο ανυποχώρητος Όρμπαν
Στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα και συγκεκριμένα σχετικά με τη συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες, ο πρωθυπουργός...
Σύνοδος Κορυφής 3