Πολιτική

Έρωτας στο υπουργικό: Ζευγάρι Μιχαηλίδου – Κεφαλογιάννης

Στην προηγούμενη κυβέρνηση ήταν η Έφη Αχτιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Δεν είναι όμως μόνο ο… ΣΥΡΙΖΑ ένα ερωτευμένο ζευγάρι στην ίδια κυβέρνηση. Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης είναι το… love story της νέας κυβέρνησης.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που επέλεξε ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια θέση στη νέα κυβέρνηση. Εκείνη ανέλαβε υφυπουργός Εργασίας κι εκείνος υφυπουργός Υποδομών.

Εδώ και καιρό, όπως αναφέρει η Espresso, η σχέση τους ήταν… talk of the town στους διαδρόμους των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς. Λίγο μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήρθε και η αποκάλυψη πως οι δυο νεαροί υφυπουργοί είναι ζευγάρι.

mixailidou kefalogiannis

Δόμνα Μιχαληλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης γνωρίστηκαν στα γραφεία της ΝΔ πριν από περίπου 8 μήνες. Εκείνος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκείνη σύμβουλος του προέδρου του κόμματος. Από τότε είναι μαζί αλλά δεν ήθελαν να δίνουν αφορμές για σχόλια και συζητήσεις.

Click4more: Δόμνα Μιχαηλίδου – Έφη Αχτσιόγλου: Όλα τα «μάτια» πάνω τους!

Πέρα από κάποιες φορές που τους είχαν δει μαζί σε μπαράκια γύρω από την οδό Βουλής ή σε γνωστό καφέ στην Πανεπιστημίου, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Δόμνα Μιχαηλίδου ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσωπα που… γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις υποστηρίζουν ότι ο έρωτας ανάμεσα στους δυο υφυπουργούς μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και κανείς δεν αποκλείει εκτός από υπουργικές αποφάσεις να… υπογράψουν κι άλλο χαρτί: αυτό του γάμου.

Πηγή: Espresso

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 129
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 4