Πολιτική

Euro με ΝΔ – Euro με ΣΥΡΙΖΑ! Απίστευτο τρολάρισμα της Συγγρού! (ΦΩΤΟ)

Η Νέα Δημοκρατία μπαίνει στον... χορό του Euro 2016 που ξεκινά απόψε στη Γαλλία, με μία ξεκαρδιστική εικόνα που "καρφώνει" τον ΣΥΡΙΖΑ και που ουσιαστικά στέλνει το μήνυμα ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε το Euro... από τον καναπέ!

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν κατά καιρούς στο διαδίκτυο και δείχνουν τις… διαφορές του “τότε” με το “τώρα”, ανάλογα με τις εκάστοτε Κυβερνήσεις είναι -συνήθως- ξεκαρδιστικές! Βέβαια στην κατηγορία αυτή το… ΠΑΣΟΚ “παίζει μόνο του”, αφού τις περισσότερες φορές οι φωτογραφίες συγκρίνουν τα παλαιότερα χρόνια με Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, με το σήμερα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Στο παιχνίδι αυτό, ωστόσο, φαίνεται πως αποφάσισε να μπει και η Νέα Δημοκρατία, με την φωτογραφία που έχει αναρτήσει στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook να είναι απολαυστική!

Η πρώτη φωτογραφία έχει υπότιτλο “Euro με Νέα Δημοκρατία” και δείχνει τον Γιώργο Καραγκούνη να σηκώνει το τρόπαιο την “χρυσή” χρονιά της Εθνικής μας, δηλαδή το 2004, όταν και έκανε το “θαύμα” κατακτώντας την διοργάνωση!

Αντιθέτως, η φωτογραφία με τον υπότιτλο “Euro με ΣΥΡΙΖΑ” δείχνει έναν άνδρα με τα χέρια πίσω από το κεφάλι, να παρακολουθεί το Euro… από τον καναπέ!

Βεβαίως υπάρχει και η… διευκρίνιση πως η δημοσίευση είναι… χιουμοριστική και δεν αποτελεί επίσημη θέση της ΝΔ. Δείτε την

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βορίδης για Καρυστιανού: Δεν είναι κατανοητή η ταυτότητά της, ψαρεύει σε θολά νερά όπως ο Βελόπουλος
Ο πρώην υπουργός άσκησε κριτική στα κόμματα δεξιότερα της ΝΔ και στάθηκε στις δεσμεύσεις για μετανάστευση και εμπόριο μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη–Ερντογάν στην Άγκυρα
Ο Μάκης Βορίδης
Νίκος Δένδιας από Σύνοδο Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ: Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γκιουλέρ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έθεσε στο επίκεντρο την ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων και την αμυντική παραγωγή, παρουσιάζοντας την «Ατζέντα 2030» και την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Νίκος Δένδιας
Στη Βουλή τον Μάιο ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ομόφωνα εγκρίθηκαν από τη Διάσκεψη των Προέδρων οι προσκλήσεις προς τον κ. Βαρθολομαίο για ομιλία στις 5 Μαΐου και προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ακριβή ημερομηνία να οριστικοποιείται εντός του μήνα
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Μαρινάκης για επεισόδιο με δημοσιογράφο: Μαθήματα κράτους δικαίου δεν δεχόμαστε από αυτούς που διαστρεβλώνουν την αλήθεια
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για «συκοφαντικές τοποθετήσεις με τον μανδύα του ερωτήματος» και διέψευσε σενάρια περί περιορισμού ερωτήσεων ή ανάκλησης διαπιστεύσεων
Ο Παύλος Μαρινάκης 9