Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Ο Τσίπρας υποδέχτηκε στη… βεράντα του Μαξίμου τους υποψήφιους ευρωβουλευτές [pics]

Η μέρα ηλιούλουστη, ο ουρανός καταγάλανος, ποια καλύτερη ευκαιρία για ένα γεύμα στη βεράντα του Μαξίμου; Την εκμεταλλεύθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και κάλεσε σε γεύμα τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15.03.2019) ο Αλέξης Τσίπρας «άνοιξε» τις… πύλες του Μαξίμου, τα τραπέζια στη βεράντα του Μεγάρου στρώθηκαν, τα ποτήρια γέμισαν κρασί, τα ορεκτικά περίμεναν στα πιάτα και η κουβέντα ξεκίνησε με χαμόγελα και χαλαρή διάθεση.

Παρόντες στο γεύμα στη βεράντα του Μαξίμου ήταν μεταξύ άλλων ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, η Φωτεινή Σκοπούλη, ο Κώστας Αρβανίτης, η Μυρσίνη Λοΐζου, ενώ μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα τους υποψήφιους ευρωβουλευτές συνάντησαν οι υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Τις φωτογραφίες από το γεύμα στο Μαξίμου ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στο λογαριασμό του στο twitter. «Όλοι έτοιμοι για τη μάχη απέναντι στη λιτότητα, στο νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Για μία προοδευτική Ευρώπη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εργασίας. Για μία Ευρώπη των πολλών», ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού που συνόδευσε τις φωτογραφίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατέθεσε μήνυση κατά του 42χρονου μαστροπού – «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι φίλος μου» έλεγε στα θύματά του
Η μήνυση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη έχει κατατεθεί εδώ και τρεις μήνες όταν μια γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του μαστροπού και πήγε στην αστυνομία
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 2