Πολιτική

Κ. Μπακογιάννης για βιβλίο Κουφοντίνα: Παίζουν παιχνίδια πάνω στα φέρετρα

Εμφανώς φορτισμένος, ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για την ημέρα που έχασε τον πατέρα του, Παύλο, από το θανάσιμο χτύπημα της 17 Νοέμβρη, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο δήμαρχος Καρπενησίου και η αδερφή του, Αλέξια, βρέθηκαν μαζί με πλήθος βουλευτών και καθηγητών στην εκδήλωση που πραγματοποιήσε το “Free thinking zone”, το μοναδικό βιβλιοπωλείο που δεν θα πουλήσει το βιβλίο του τρομοκράτη.

“Μπήκαμε σε ένα λεωφορείο να πάμε σχολείο και ακούσαμε στο ραδιόφωνο ότι ο πατέρας μας είχε πέσει θύμα επίθεσης.
Πήγαμε στον Ευαγγελισμό και η μητέρα μας, αφού μας αγκάλιασε, μας είπε πολύ απλά ότι ο πατέρας μας δεν κατάφερε να ζήσει”, είπε ο Κ. Μπακογιάννης.

Και συνέχισε: “Δεν τα λέω αυτά, γιατί διεκδικώ ούτε διεκδικούμε σε καμία περίπτωση το μονοπώλιο του πόνου. Αισθάνομαι μια μεγάλη κοινωνική ευθύνη, διότι δεν θέλω να ξαναπάω σε άλλη κηδεία. Κάποιοι άνθρωποι παίζουν παιχνίδια πάνω στα φέρετρα και αυτή είναι η αλήθεια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κουφοντίνας: Θα γράψω κι άλλο βιβλίο

ΝΔ: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διαφημίζει το βιβλίο Κουφοντίνα

Ζούμε ξανά ημέρες 17Ν – Επτασφράγιστα μυστικά βαμμένα με αίμα – Το ιστορικό 45αρι και που βρίσκεται – Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα

Οι αποκαλύψεις Κουφοντίνα για τον επιχειρηματία πληροφοριοδότη, τον Τσουτσουβή και τον “Κόμη”

Κουφοντίνας: Οι στόχοι που δεν πέτυχε – Οι δολοφονίες που δεν έκανε – Οι γιάφκες που δεν βρήκαν ποτέ

“Σκοτωμός” για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα – Γιαννόπουλος: Δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – Η Ν.Δ. έδωσε στοιχεία για να αποδείξει ότι είναι μέλος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 6
Τι περιλαμβάνει η νέα συμφωνία με την Ιταλία για τα τρένα και ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει η Ελλάδα – Το παρασκήνιο της υπογραφής της
Στις «ράγες» του ελληνικού σιδηρόδρομου επενδύσεις 360 εκατ. ευρώ από τη Hellenic Train - Μέχρι το 2027 η Ελλάδα θα έχει παραλάβει τα νέα τρένα
Κυριάκος Μητσοτάκης / Τζόρτζια Μελόνι
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1