Πολιτική

Καυστικός ο Β. Λεβέντης με τον Αλέξη Τσίπρα: Σας ψήφισαν 22 στους 100 Έλληνες

Να ζητήσει συγνώμη από τον λαό που τον πίστεψε και ιδίως από τη νεολαία, κάλεσε τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι υπαναχώρησε από τις εξαγγελίες του και ψήφισε Μνημόνιο.

Επίσης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κυβερνάει με το μπόνους των 50 εδρών, όπως ακριβώς και οι «δεξιές κυβερνήσεις» και πως παριστάνει ότι δεν αντιλαμβάνεται τα εκλογικά ποσοστά, τα οποία – λαμβανομένης υπόψη της αποχής – δείχνουν ότι τον ψήφισαν μόλις 22 στους 100 Έλληνες.

 

Ακόμη, με αφορμή το γεγονός ότι η ΝΔ δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι επιστρέφει στα κόμπλεξ της δεξιάς πολιτικής. Ωστόσο, για την αρνητική στάση που θα τηρήσει το κόμμα του στην αποψινή ψηφοφορία, ο κ. Λεβέντης αιτιολόγησε πως ο πρωθυπουργός αγνόησε τις προτάσεις-προϋποθέσεις που είχε θέσει προκειμένου να παράσχει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση.

Εξάλλου, ο κ. Λεβέντης εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη λειτουργία της Βουλής, αλλά και για τη δομή του πολιτικού συστήματος, ενώ έκανε λόγο για υπέρογκο κόστος της Δημοκρατίας.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πώς φτάσαμε στη διπλωματική κρίση με τη Βεγγάζη: Η άστοχη επιλογή του Ευρωπαίου Επιτρόπου, το «παζάρι» Χαφτάρ και το αμείωτο «τσουνάμι» μεταναστών
«Γαλάζια» στελέχη, επεσήμαιναν γιατί δεν υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών και Μετανάστευσης δεδομένου ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε επιλέξει να επισκεφτεί πρώτα στη Βεγγάζη
Ο Χαλίφα Χαφτάρ 2
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 11
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 142