Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Κηδεία Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα: Δάκρυσαν Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Παναγιωτόπουλος και Χαρδαλιάς

Κηδεία Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα: Δάκρυσαν Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Παναγιωτόπουλος και Χαρδαλιάς

Κανείς δε μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του στην κηδεία του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, που σκοτώθηκε όταν το F-4 Φάντομ στο οποίο επέβαινε έπεσε νότια της Ανδραβίδας.

Στην κηδεία του συγκυβερνήτη του F-4 Φάντομ βρέθηκε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, οι οποίοι επίσης δάκρυσαν όταν μιλούσε η μητέρα του Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, κάνοντας τους πάντες να λυγίσουν.

Την ώρα που εκφωνούσε τον επικήδειο, πολλοί απ’ όσους βρίσκονταν στην εκκλησία, ακούγονταν να κλαίνε με αναφιλητά, ενώ η κάμερα «έπιασε» και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας να έχουν δακρύσει.

«Για μένα ήσουν, είσαι και θα είσαι το παιδί μου. Ο Αγγελάκος μου, ο Άγγελός μου που τόσο θαύμαζα. Και πόσο περήφανη με έχεις κάνει. Και πόσο να ‘ξερες θα μου λείψεις» ήταν μερικά από τα λόγια της μητέρας. 

Συγκινητικός ήταν νωρίτερα και ο πατέρας του πιλότου, που επίσης εκφώνησε επικήδειο. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις