Συμβαίνει τώρα:
Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ευχήθηκε περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα

Μέσω Twitter, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε τις ευχές του στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες.

Ο πρωθυπουργός υπεβλήθη χθες σε επέμβαση κήλης, στο Ευγενίδειο Νοσοκομείο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης του έστειλε σήμερα μέσω Twitter τα περαστικά του.

Εύχομαι περαστικά στον @atsipras και γρήγορη ανάρρωση!” ανέφερε χαρακτηριστικά το tweet του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Δείτε την δημοσίευση

 Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας – Τι λέει ο γιατρός που τον χειρούργησε

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Διέταξα ΕΔΕ για την τραγική συκοφαντία, η Μυρτώ διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει
Ο υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι το νοσοκομείο «λειτούργησε άψογα» και προειδοποιεί με απομάκρυνση από το ΕΣΥ και νομικές ενέργειες, εφόσον αποδειχθεί ότι οι καταγγελίες συνδέονται με προσωπική αντιδικία μεταξύ ιατρών
Άδωνις Γεωργιάδης 13
«Είναι σαφές ότι έπρεπε να παρέμβει η Μπακογιάννη»: «Σφυροκόπημα» της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για την παραίτηση Λαζαρίδη
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για καθυστερημένη αποχώρηση και πολιτική κάλυψη από το Μαξίμου, ενώ ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Νέα Αριστερά κάνουν λόγο για «λαϊκή κατακραυγή», «αποπροσανατολισμό» και «συγκάλυψη».
Μακάριος Λαζαρίδης
Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης: «Δε θα αφήσω κανέναν να αμαυρώσει την πορεία μου»
Η αποχώρησή του από το κυβερνητικό σχήμα έρχεται στον απόηχο των αντιδράσεων για την υπόθεση των τίτλων σπουδών και των διορισμών του, με τον ίδιο να κάνει λόγο για «τοξική αντιπολίτευση»
Mακάριος Λαζαρίδης 274
Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη: Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες, μειώνουν τα φάρμακα καταταστολής οι γιατροί
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ παραμένει διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό», μετά τη ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου που υπέστη
Γιώργος Μυλώνακης