Πολιτική

Λαπαβίτσας: Δεν μίλησα ποτέ για δελτίο τροφίμων

Μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Κώστας Λαπαβίτας πριν από μήνες σε ένα αμερικανικό περιοδικό ήταν ικανή να προκαλέσει... πανικό. Γιατί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε να μιλά για δελτίο τροφίμων. Μόνο που θα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Εγώ δεν μίλησε για δελτίο” είπε ο Κώστας Λαπαβίτας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ThePressProject.gr, διαψεύδοντας όσα του αποδόθηκαν σχετικά με την επιβολή δελτίου σε τρόφιμα και φάρμακα.

Ο κ. Λαπαβίτσας ρωτήθηκε αν είπε κάτι για δελτίο στα τρόφιμα και απάντησε: “Απολύτως τίποτε. Αυτό είναι μία συνέντευξη που είχα δώσει πριν από μήνες στο περιοδικό Jacobin, ένα περιοδικό της αμερικανικής Αριστερας, η οποία ανασύρθηκε από διάφορους καλοθελητές (…) Εγώ δεν μίλησα για δελτίο. Μίλησα για rationing, που σημαίνει ιεράρχηση αναγκών, δηλαδή ότι σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει αυτή η δουλειά θα πρέπει να φροντίσουμε ότι αυτοί που χρειάζονται φάρμακα για παράδειγμα να τα παίρνουν πρώτοι”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε πως το να επιστρέψει η Ελλάδα σε μνημονιακό καθεστώς θα είναι πραγματικός θάνατος για την Ελλάδα, σημειώνοντας πως οι δανειστές ζητάνε “την μάνα μας και το πατέρα μας”.

Πηγή: ThePressProject.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μωραΐτης για αποχωρήσεις από ΣΥΡΙΖΑ: «Παλτά και τοξικά ανθρωπάκια θα πάνε στον Τσίπρα και θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων»
«Πολλοί εύχονται ότι ο Τσίπρας θα κάνει το μεγάλο λάθος και στο τέλος θα βάλει όλα αυτά τα ρετάλια υποψήφιους βουλευτές.Υπάρχει κανένας λόγος να «αυτοκτονήσει»;
Νίκος Μωραΐτης 12
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και από κάθε κομματική ιδιότητα – Στήριξη στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα
«Από την αρχή υποστήριξα πως η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια η συγκρότηση της ΕΛ.Α.Σ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα. Αυτή η στήριξη παραμένει και μάλιστα ενισχυμένη ως πολιτική εκτίμηση», ανέφερε
Γιώργος Καραμέρος 53