Πολιτική

Λεβέντης κατά πάντων και υπέρ Τσίπρα! “Τον υπονομεύετε για μικροπολιτικές σκοπιμότητες”

Στην πρώτη του συμμετοχή σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, ο Βασίλης Λεβέντης... ξέσπασε κατά των υπολοίπων αρχηγών και υπέρ του Αλέξη Τσίπρα, ανοίγοντας ακόμη περισσότερο το δρόμο για μια ενδεχόμενη... συνεργασία!

Ο Βασίλης Λεβέντης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε τη ΕΡΤ, καταφέρθηκε εναντίον όλων των πολιτικών αρχηγών, στηρίζοντας τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα φέρεται να τους κατηγόρησε πως υπονομεύουν τη συναίνεση και πως πριν καλά -καλά ξεκινήσει η συνεδρίαση υπήρχαν δηλώσεις.

Ακόμη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως “κάποιοι πετροβολούν τον Τσίπρα για μικροκομματικές σκοπιμότητες ξεχνώντας ότι το Grexit δεν έχει ακόμη αποφευχθεί”.

Νωρίτερα, πηγές της Ένωσης Κεντρώων έκαναν για σημαντική ημέρα, καθώς δίνεται η δυνατότητα να εκφραστούν οι θέσεις του κόμματος ενώπιον των πολιτικών αρχηγών. «Η χώρα διέρχεται μια δύσκολη κατάσταση και χρειάζεται η ελάχιστη συνεννόηση» σημειώθηκε. Παράλληλα, οι ίδιες πηγές διέψευσαν σενάρια περί προσχώρησης της Ένωσης Κεντρώων σε κυβέρνηση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα του κ. Λεβέντη τάσσεται υπέρ μιας οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενης από τεχνοκράτες. Επιμένουν στις προεκλογικές τους θέσεις και τα εννέα σημεία που έχει θέσει ο πρόεδρος του κόμματος, δηλώνοντας παράλληλα ανοιχτοί σε διάλογο.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι επόμενες κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα και η ανησυχία στον ΣΥΡΙΖΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες, παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης οι οποίοι μάλιστα έχουν εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ τηλεφώνησαν στον πρώην πρωθυπουργό και εμφανίστηκαν έτοιμοι ακόμα και να παραιτηθούν προκειμένου να είναι υποψήφιοι με το νέο κόμμα Τσίπρα
Ο Αλέξης Τσίπρας 2
Το ΠΑΣΟΚ σε επιφυλακή μετά την παραίτηση Τσίπρα – Η επίθεση Ανδρουλάκη και το σχέδιο διεύρυνσης
Στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν επεξεργαστεί ένα σχέδιο διεύρυνσης του κόμματος με κινήσεις, με στόχο να δοθεί το μήνυμα ότι η ενότητα του χώρου βασίζεται στον κορμό του ΠΑΣΟΚ, αποδομώντας το εγχείρημα του πρώην πρωθυπουργού
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Ανακούφιση στην κυβέρνηση από τον τερματισμό της απεργίας πείνας του Πάνου Ρούτσι – «Η Δικαιοσύνη βρήκε τον τρόπο χωρίς υποδείξεις»
Πυρά προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς κυβερνητικές πηγές τονίζουν πως στο πρόσωπο του τραγικού πατέρα βρήκε ευκαιρία να μπαχαλοποιήσει το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών
Πάνος Ρούτσι
Απάντηση Βορίδη στον Βάρρα: Αν ήταν ειλικρινής, θα ανέφερε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ζήτησα την παραίτησή του
«Ο Γρηγόρης Βάρρας ισχυρίστηκε ότι απεπέμφθη, προκειμένου να μη «αποκαλύψει παρανομίες» και αναρωτιέται «ποιες παρανομίες; Την τεχνική λύση που ο ίδιος εφάρμοσε;» Τους ελέγχους για τους οποίους κατέθεσε ότι δεν με είχε ενημερώσει; Ή την προκήρυξη του τεχνικού συμβούλου που διενεργήθηκε επί Θεοφάνη Παππά, προσβλήθηκε από τη Neuropublic και τελικώς κρίθηκε νόμιμη από τη Δικαιοσύνη; Αυτές είναι, άραγε, οι «αποκαλύψεις» στις οποίες αναφέρεται;».
Ο Μάκης Βορίδης 20