Πολιτική

Με μάσκα ο Τσίπρας στο Αττικό (pics)

Για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν κάτω από δύσκολες συνθήκες ευχαρίστησε  γιατρούς και νοσηλευτικό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο νοσοκομείο Αττικό το οποίο επισκέφθηκε σήμερα (13.04.2020), φυσικά φορώντας την απαραίτητη προστατευτική μάσκα.

“Ήρθα για να μάθω περισσότερα για την προσπάθεια που κάνετε και  ταυτόχρονα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το προσωπικό, το διοικητικό αλλά κυρίως το νοσηλευτικό. Γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μια δύσκολη μάχη αυτές τις μέρες για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και ελπίζω να τη δίνουν με τη στήριξη όλων μας, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη” σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευόταν από τον πρώην υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη. Την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου, Σπύρος Αποστολόπουλος.

tsipras maska attikon

Ο κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε αρχικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτήν τη στιγμή νοσηλεύονται στο Αττικό 30 ασθενείς με κορονοϊό και επτά σε μονάδα εντατικής θεραπείας. “Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς που έχουμε ανταποκριθεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στις παροχές υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα σε ασθενείς με Covid”, σημείωσε ο διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου.

Κατά την επίσκεψή του, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, τους οποίους και ευχαρίστησε για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν.

tsipras maska attikon

Αυτοί από την πλευρά τους υπογράμμισαν την ανάγκη άμεσης στήριξης του ΕΣΥ, συνολικά, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 4
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης