Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μιχαλολιάκος: Κυρίες και κύριοι χάσατε!

Μιχαλολιάκος: Κυρίες και κύριοι χάσατε!

Καθισμένος στο γραφείο του, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής ευχαρίστησε όσους δε διόρθωσαν την ψήφο τους και έδωσε συλλυπητήρια σε όσους «αγωνίστηκαν» να μειώσουν το ποσοστό της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις δεκάδες χιλιάδες των Ελλήνων οι οποίοι δεν διόρθωσαν την ψήφο τους, όπως τους καλούσαν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι προπαγανδιστές σε διατεταγμένη υπηρεσία», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής.

«Είμαστε το κόμμα της εθνικής αντιπολίτευσης», τόνισε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα είναι τέταρτο κόμμα.

«Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που δεν υπέχωρησε στην επίθεση κινδυνολογίας και αύξησε σε απόλυτο αριθμό τα ποσοστά της», είπε και πρόσθεσε πως «θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε μέσα κι έξω από τη Βουλή για να καταργηθεί το εθνοκτόνο μνημόνιο, το οποίο οδήγησε τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση και αποτελεί εθνική ταπείνωση για την πατρίδα μας, αφού εκχωρεί εθνική κυριαρχία».

«Συλλυπητήρια σε όσους αγωνίστηκαν όχι μόνο να μειώσουν το πόστο μας αλλά να βρεθεί και η Χρυσή Αυγή εκτός από Βουλή. Κυρίες και κυροί χάσατε κι εσείς και τα συμφέροντά που εξυπηρετείτε. Ο αγώνας εναντίον σας συνεχίζεται, ο αγώνας εναντίον της παραπληροφόρησης των ελληνικού λαού συνεχίζεται. Υπάρχει πλέον ένα κόμμα με γερές βάσεις σε όλη την Ελλάδα και θα δώσει αγώνα για μια Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή».

«Θα αγωνιστούμε για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Οι επόμενες ώρες θα είναι ακόμη χειρότερες για τους πολιτικούς μας αντιπάλους, όταν τα αποτελέσματα θα ξεπεράσουν τις προβλέψεις των exit polls», έκλεισε τη δήλωσή του ο κ. Μιχαλολιάκος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε