Πολιτική

Μπακογιάννης για Τσίπρα και Χρυσή Αυγή: Δεν λέει αλήθεια, κρίμα

Στα όσα είπε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας για το δήμο Αθηναίων και τη φερόμενη άδειά του στη Χρυσή Αυγή για να κάνει συγκέντρωση για τα Ίμια, απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο δήμαρχος Αθηναίων κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι λέει ψέματα.

«Ο κ. Τσίπρας δε λέει αλήθεια στο συγκεκριμένο θέμα. ΚΡΙΜΑ! Στο ψέμα “Χρυσή Αυγή“, η Δημοκρατία χρειάζεται μόνο αλήθεια», αναφέρει ο Κώστας Μπακογιάννης στη δήλωσή του.

Όλη η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων

«Ο Δήμος Αθηναίων δε δίνει άδειες. Ο κ. Τσίπρας δε λέει αλήθεια στο συγκεκριμένο θέμα. ΚΡΙΜΑ! Στο ψέμα «Χρυσή Αυγή», η Δημοκρατία χρειάζεται μόνο αλήθεια».

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Ιανουαρίου, όταν και προέκυψε το ζήτημα για τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Ρηγίλλης, ο δήμος Αθηναίων είχε καταστήσει αμέσως ξεκάθαρο ότι καμία άδεια δε ζητήθηκε, καμία άδεια δε δόθηκε και καμία άδεια δε θα μπορούσε να δοθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8