Πολιτική

ΝΔ για Τσίπρα: Σιγά μην αποδοκίμαζε τον Πολάκη – Είναι ένα και το αυτό

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για όσα δεν είπε στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο, εξαπολύουν πηγές της ΝΔ με ειδική αναφορά στον Παύλο Πολάκη.

«Δεν περίμενε κανείς από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει σήμερα τον Παύλο τον Πολάκη. Όλοι πια έχουν καταλάβει το λόγο που τον διατηρεί στην κυβέρνησή του: Τσίπρας και Πολάκης είναι ένα και το αυτό», ανέφεραν πηγές της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο κάλυψε τον Παύλο Πολάκη αλλά επιτέθηκε στον Γιάννη Στουρνάρα εγκαλώντας τον γιατί δεν έχει ελέγξει θαλασσοδάνεια “κρατικοδίαιτων κυριακάτικων εφημερίδων”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Είπε ακόμα: «Να αφήσουμε τις Κασσάνδρες της καταστροφής και τους υπερτιμημένους τεχνοκράτες που όταν όμως διαχειρίστηκαν την οικονομία, την έριξαν στα βράχια και αργότερα δεν πέτυχαν ούτε μια από τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις τους, να ασχολούνται με ζητήματα μικροπολιτικής αντιπαράθεσης και παραπολιτικού κουτσομπολιού. Και εμείς να συνεχίσουμε τη δική μας δουλειά, το δικό μας έργο, που είναι να δώσουμε ανάσα στην οικονομία, να δώσουμε στήριγμα στους πιο αδύναμους, να προχωρήσουμε στον προοδευτικό θεσμικό μετασχηματισμό αλλά και στην ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του διεθνούς κύρους της χώρας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Σωκράτης Φάμελλος «έριξε άκυρο» και επισήμως στον Νίκο Ανδρουλάκη για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση για συμμετοχή στο θεματικό τραπέζι «Σύνταγμα και Θεσμοί», διαμηνύοντας πάντως ότι ο διάλογος στον προοδευτικό χώρο παραμένει αναγκαίος
Νίκος Ανδρουλάκης και Σωκράτης Φάμελλος
Πυρά της αντιπολίτευσης για τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης: «Ανεπαρκή», «ασπιρίνες», «κοροϊδία»
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για καθυστερημένες παρεμβάσεις, το ΚΚΕ καταγγέλλει στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων, ενώ κατά την Ελληνική Λύση και τη ΝΙΚΗ δε λύνουν το πρόβλημα
Πρατήρια καυσίμων
ΚΥΣΕΑ: Πέρασαν και τα 5 εξοπλιστικά προγράμματα των 5 δισ. ευρώ – Νέος αρχηγός στο Λιμενικό ο Χρήστος Κοντορουχάς
Στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό, εγκρίθηκαν και τα πέντε εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ επιλέχθηκε και ο νέος αρχηγός του Λιμενικού
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας προσέρχεται στο ΚΥΣΕΑ