Πολιτική

ΝΔ «καρφώνει» Πολάκη μετά την διαγραφή Κουρουμπλή – «Το alter ego έχει άλλη αντιμετώπιση»

Δεν λένε να… πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με την διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε άμεσα τον βουλευτή του μετά τα όσα απίστευτα είπε στην Βουλή, αποκαλώντας «δολοφόνους» (!) τους βουλευτές της ΝΔ με αφορμή την αντιμετώπιση της πανδημίας και το ζήτημα με τους θανάτους εντός κι εκτός ΜΕΘ.

Αμέσως μετά την διαγραφή, Γιάννης Οικονόμου και Νάσος Ηλιόπουλος «ξιφούλκησαν» με εκατέρωθεν σκληρές ανακοινώσεις, ενώ πλέον την σκυτάλη παίρνει και το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

Το οποίο με ανακοίνωσή του βάζει στο στόχαστρο και τον Παύλο Πολάκη.

Ο λόγος; Το ότι σε ανάρτησή του στις 29 Νοεμβρίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε ακριβώς την ίδια λέξη γράφοντας «είστε δολοφόνοι».

Click4more: Παναγιώτης Κουρουμπλής: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για 337 ημέρες – Πλέον ανεξάρτητος με Μπογδάνο και Αδάμου

«Προς κ. Τσίπρα: Κι άλλος είχε μιλήσει με την ίδια γλώσσα αλλά δεν διαγράφηκε. Προφανώς το “alter ego” έχει άλλη αντιμετώπιση», αναφέρει η όλο νόημα ανακοίνωση της ΝΔ.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Δείτε όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη από Ιεροσόλυμα: Η Ελλάδα θα χρηματοδοτήσει την αναβάθμιση του Πανίερου Ναού της Αναστάσεως – Αναβίωση της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού
Η υπουργός,συναντήθηκε και με τον Πατριάρχη, όπου εξέφρασε τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να στηρίξει εμπράκτως το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων
Η Σοφία Ζαχαράκη στα Ιεροσόλυμα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε μαζί με το γιο του στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ: «Γέμισαν οι κάλπες»
«Η παράταξη η οποία στηρίζει την μεγάλη μεσαία τάξη κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας», τόνισε ο πρωθυπουργόε
Κυριάκος Μητσοτάκης
6
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο, Δευτέρα, η ενίσχυση των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους – Καταβάλλεται νωρίτερα του προγραμματισμένου
«Θα είναι η πρώτη μιας σειράς αυξήσεων που θα δουν στα εισοδήματά τους, καθώς από τον Ιανουάριο θα δουν αύξηση στις αποδοχές τους τόσο λόγω της μείωσης των φορολογικών συντελεστών»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 204
Τέμπη: Τον Δεκέμβριο οι απολογίες Τριαντόπουλου, Αγοραστού και των υπολοίπων 6 κατηγορουμένων για το «μπάζωμα»
Αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για λάθη και παραλείψεις στο σημείο της τραγωδίας, τις κρίσιμες πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο χώρος και να χαθούν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία
Τέμπη
Τελευταία προδημοσίευση για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα - «Υπέγραψα έναν επώδυνο συμβιβασμό, αλλά έθεσα τα θεμέλια για οριστική έξοδο από τα Μνημόνια»
«Το “Μύθοι και Αλήθειες” είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με ιδιαίτερη σημασία. Η ουσία όσων περιγράφω σε αυτό το κεφάλαιο, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με παρακίνησαν να γράψω την “Ιθάκη”»
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα 21