Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει με το… γάντι και μέσω ΝΔ τον Παρασκευόπουλο

Για ξεκάθαρο μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση κάνει λόγω ο ΣΥΡΙΖΑ, σε απάντησή του προς τη ΝΔ που... παρεμπιπτόντως αδειάζει και τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου.

“Οι δηλώσεις του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ για τις δήθεν σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή συνιστούν πρόκληση” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: “Η ταύτιση του κινήματος των πλατειών και του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα με τη ΧΑ, όπως και η προσπάθεια σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με τη νεοναζιστική οργάνωση, παραπέμπουν στην αθλιότερη εκδοχή της ανυπόστατης θεωρίας των δύο άκρων, με την οποία πορεύτηκε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, όταν δεν προσπαθούσε να προσεταιριστεί νεοναζιστές μέσω του τότε γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, κ. Μπαλτάκου”.

“Το μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση ήταν και είναι ξεκάθαρο, όπως είναι και απέναντι σε όλους όσοι έστρωσαν το έδαφος για την άνοδό της” τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: “Ο κ. Μητσοτάκης από την άλλη είναι αυτός που ακολουθεί πιστά το δρόμο που χάραξε ο Αντώνης Σαμαράς, έχοντας σε περίοπτη θέση στη ΝΔ, γνωστούς ακροδεξιούς σαν τους κυρίους Βορίδη και Γεωργιάδη”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13