Πολιτική

«Ούτε Βενιζέλος, ούτε Σαμαράς, ήρθε η ώρα της Αριστεράς»

Χαμός στα Προπύλαια στο προεκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Αλέξης Τσίπρας γνώρισε πραγματική αποθέωση από τους ψηφοφόρους που συγκεντρώθηκαν για να πανηγυρίσουν τα ποσοστά του κόμματος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ήταν τόσο πολύς ο κόσμος που έσπευσε στο προεκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, που όταν ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε σε Προπύλαια από την Κουμουνδούρου, χρειάστηκε 10 λεπτά για να διασχίσει μια μικρή απόσταση από το αυτοκίνητό του έως το πεζοδρόμιο.

Δεν κατάφερε καν να φτάσει στο μικρόφωνο για να χαιρετίσει τον κόσμο. «Ούτε Βενιζέλος, ούτε Σαμαράς, ήρθε η ώρα της Αριστεράς» φώναζε ο κόσμος. Δεν ήταν λίγοι όσοι ήταν συγκινημένοι για την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο που έκλαιγαν.

Αίσθηση προκάλεσε η στιγμή όταν ο Αλέξης Τσίπρας έφυγε από τους άνδρες της φρουράς του για να αγκαλιάσει θερμά έναν από τους παρευρισκόμενους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Α.Τσίπρας: “Θα επιδιώξουμε κυβέρνηση αριστεράς που θα ακυρώνει το μνημόνιο…

Β’ Αθήνας: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – 5ο το ΠΑΣΟΚ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ: Η κόντρα Δούκα και Διαμαντοπούλου φέρνει στα όριά τους τα πράσινα στελέχη
Και ενώ η αρχική αντίδραση του ΠΑΣΟΚ έγινε αντιληπτή ως προσπάθεια ίσων αποστάσεων από τους δύο, στο παρασκήνιο, οι παροικούντες παραδέχονταν ότι δεν αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο οι δύο
Δούκας και Διαμαντοπούλου
Το μεγάλο «στοίχημα» Μητσοτάκη με το βλέμμα στις εκλογές: Η «μάχη» των κονδυλίων στη Σύνοδο Κορυφής και τα μέτρα στη ΔΕΘ
Η οικονομία παραμένει το ισχυρό πολιτικό «χαρτί» της κυβέρνησης και μαζί με το αφήγημα – δέσμευση «το είπαμε, τα κάνουμε και θα κάνουμε ακόμη περισσότερα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 15
Μήνυμα Μητσοτάκη από Βρυξέλλες: Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή να περάσει στις τιμές των καυσίμων
Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν, ζήτησε η μείωση στις διεθνείς τιμές πετρελαίου να φανεί στην αντλία και έθεσε τα ζητήματα του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, της μετανάστευσης και της άμυνας
Κυριάκος Μητσοτάκης
49