Πολιτική

Παραίτηση Γεροβασίλη – Παπακώστα ζητά η ΝΔ

Σφοδρή ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης εξέδωσε η ΝΔ και ζητά την παραίτηση της Όλγας Γεροβασίλη και της Κατερίνας Παπακώστα για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής: “Η κυβέρνηση – κουρελού του κ. Τσίπρα έδειξε σήμερα το πιο σκοτεινό και αυταρχικό της πρόσωπο. Πανικόβλητοι μπροστά στην οργή των Ελλήνων και χωρίς καμία σοβαρή αφορμή, έριξαν μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν ειρηνικά εναντίον της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών”.

“Οι κυρίες Γεροβασίλη και Παπακωστα πρέπει να ντρέπονται και οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: Αμυντική ενέργεια η κατάρριψη των ιρανικών πυραύλων από τους ελληνικούς Patriot
«Η συγκεκριμένη συστοιχία είναι εκεί από το 2021. Υπήρξε επιθετική ενέργεια και στο πλαίσιο της αντιμετώπισής της συμμετείχε η ελληνική αποστολή. Δεν θα μπορούσα να γνωρίζω τις λεπτομέρειες»
Παύλος Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 43 λεπτά
Μητσοτάκης: Ευρωπαϊκή απάντηση στις οικονομικές και ενεργειακές επιπτώσεις της κρίσης – Δεν θα ανεχθούμε επανάληψη του 2015 στο προσφυγικό
«Ως Ευρώπη πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση έχοντας ως πρώτο μέλημα την προστασία των ευρωπαίων καταναλωτών ειδικά των πιο αδύναμων αλλά και των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει κρακεράκια στη Βουλή
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη όσο και κατά της κυβέρνησης, καταγγέλλοντας «αήθη επίθεση» εις βάρος της και κάνοντας λόγο για συμπεριφορές που «δεν τιμούν το Κοινοβούλιο»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει κρακεράκια στη Βουλή
66