Πολιτική

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο κ. Μητσοτάκης

Με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά την κατάθεση Μιωνή στην Προανακριτική της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι είναι “ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο κ. Μητσοτάκης” και αναρωτιέται αν καταγγέλλει τον κ. Σαμαρά για “παραδικαστικό”.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ: “Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αφού δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι το σκάνδαλο Novartis είναι δήθεν σκευωρία, ειδικά μετά τις καταθέσεις των προστατευομένων μαρτύρων που επιβεβαίωσαν μέχρι κεραίας όσα έχουν πει για δωροδοκία υπουργών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, προσπαθεί τώρα να πιαστεί από τον κ. Μιωνή.

Εφόσον στην κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζουν να έχουν απορία για την προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού της διαμάχης του κ. Μιωνή με γνωστό εκδότη το 2016, κατόπιν αιτήματος της ισραηλινής κυβέρνησης, τότε μπορούν κάλλιστα να απευθυνθούν στον κ. Σαμαρά.

Διότι ο κ. Μιωνή παραδέχθηκε πριν από λίγο ότι «το αδιανόητο» κατά τον κ. Πέτσα συνέβη επί πρωθυπουργίας Σαμαρά: Ο κ. Σαμαράς ήδη από το 2013 παρενέβη για την ίδια ιδιωτική διαμάχη οδηγώντας μάλιστα σε αρχική διευθέτηση της διαφοράς του με τον συγκεκριμένο εκδότη. Εκτός εάν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταγγέλλει και τον κ. Σαμαρά για “παραδικαστικό”.

Ας σταματήσει λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης να ψάχνει δήθεν παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Δικαιοσύνη για να διασωθούν. Οι μόνες παρεμβάσεις που υπάρχουν είναι αυτές που επιχειρούν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για τη συγκάλυψη του σκανδάλου Novartis μέσα από μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της Προανακριτικής”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Έχουν δίκιο οι αγρότες που εξεγείρονται – Έξι χρόνια τώρα δεν υπήρξε κανένας σχεδιασμός στήριξης,
«Το ενεργειακό κόστος αυξήθηκε κατά 40%, ενώ οι ενεργειακές κοινότητες που εμείς σχεδιάσαμε το 2018 για τους παραγωγούς άνοιξαν τελικά μόνο για χάρη των μεγάλων εταιρειών ενέργειας»
Αλέξης Τσίπρας
Καβγάς Κυρανάκη – Πελετίδη για τον σιδηρόδρομο στην Πάτρα: «Ο δήμαρχος κάνει σόου», «τι την περάσατε την πόλη;»
Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επανέφερε παλαιότερο διάλογό του με τον δήμαρχο, υποστηρίζοντας ότι ο τελευταίος ζήτησε πλήρη υπογειοποίηση του έργου
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη για το Κυπριακό πριν τη συνάντηση με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Ερχιουρμάν
Λευκωσία και Αθήνα παραμένουν σε απόλυτο συντονισμό, κινούμενες σταθερά προς τον κοινό στόχο που παραμένει αμετάβλητος: την επίλυση του Κυπριακού
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Χριστοδουλίδης