Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πολάκης – Γεωργιάδης και… τσακωμός στα social media!

Πολάκης – Γεωργιάδης και… τσακωμός στα social media!
Φωτογραφία αρχείου InTime News

Παύλος Πολάκης – Άδωνις Γεωργιάδης, μια κόντρα που κρατάει… χρόνια. Αυτή τη φορά, ο τσακωμός έγινε μέσω social media και με αφορμή τα όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης για την προανακριτική όταν παρομοίασε τον πρώην υπουργό και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης προκάλεσαν το οργισμένο (και στο γνωστό του ύφος) post από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Ο Παύλος Πολάκης δεν ανέχτηκε τον χαρακτηρισμό «σύγχρονος Κασιδιάρης» που του απέδωσε (όπως και στην Δημήτρη Τζανακόπουλο) ο υπουργός Ανάπτυξης.

Απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Παύλος Πολάκης τον… προκάλεσε να πάει ο ίδιος να βγάλει από την αίθουσα της Προανακριτικής τον ίδιο και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο «αν έχεις άντερα». Χαρακτήρισε μάλιστα τον αντιπρόεδρο της ΝΔ «ορφανό του Παττακού» και «υποτακτικό του Φρουζή» αλλά και «σκουπίδι της ανθρώπινης ιστορίας».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επίσης δεν άφησε αναπάντητο το post του Παύλου Πολάκη. Με σαφή διάθεση ειρωνείας, ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε την ανάρτηση Πολάκη «καλαίσθητη» και «ήρεμη», η οποία, όπως έγραψε στο twitter, αποδεικνύει απλώς τους ισχυρισμούς του…

Και έτσι ξεκίνησαν όλα

Ο καυγάς προκλήθηκε μετά τα όσα είπε, το πρωί της Παρασκευής (08.11.2019) ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ. Μιλώντας για τα όσα είχαν γίνει το απόγευμα της Πέμπτης στη συνεδρίαση της Προανακριτικής, η οποία αναβλήθηκε, ο υπουργός Ανάπτυξης επιτέθηκε στον Παύλο Πολάκη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

«Νομίζω ότι η Βουλή χειρίστηκε το θέμα σωστά. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε για να κάνει σόου. Ήθελαν το σόου που αστυνομικοί θα τράβαγαν έξω τον Πολάκη και τον Τζανακόπουλο. Θα φώναζαν αυτοί για το κράτος της Δεξιάς που επανέρχεται. Πήγε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν ένα σόου και αυτό δεν τους βγήκε.

Η Βουλή έχει κανονισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τη φρουρά για να βγάλει έξω τον Κασιδιάρη. Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης με τον Τζανακόπουλο. Αν ένας της Χρυσής Αυγής παραβιάζει τον κανονισμό είναι κακό αλλά αν τον παραβιάζει ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλός. Να τελειώσει η πλάκα. Νόμοι ισχύουν για όλους το ίδιο. Η συμπεριφορά του Κασιδιάρη, του Τζανακόπουλου και του Πολάκη ως προς τον σεβασμό του κανονισμού της Βουλής σ’ αυτή την περίπτωση είναι ίδια».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις