Πολιτική

Πολιτικός χαμός από τη δήλωση Τσίπρα: “Η θάλασσα δεν έχει σύνορα”

Μεγάλη πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει με αφορμή τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα πως δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, μία δήλωση πραγματικά έκπληξη εάν σκεφτεί κανείς τις προκλητικές αξιώσεις της Τουρκίας.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ πως η θάλασσα δεν έχει σύνορα έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο.

Η ερώτηση έγινε από τον δημοσιογράφο του γερμανικού περιοδικού Spiegel και αφορούσε το μεταναστευτικό.

Ο κ. Τσίπραςε τότε απάντησε πως το θέμα αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά όλη την Ευρώπη και τον πλανήτη και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία πως δεν έκανε τίποτα και απλά κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι άνοιξε τα σύνορα.

Και ακριβώς εκείνη τη στιγμή είπε: “Ποιά σύνορα; έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;”.

Άμεση ήταν η απάντηση από το Ποτάμι που σημείωσε πως: “η εγκληματική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό και οι ανύπαρκτοι υπουργοί του τροφοδοτούσαν όλους αυτούς τους μήνες τη Χρυσή Αυγή, συμπλήρωσε, καλώντας τον κ. Τσίπρα να επισκεφθεί τη Μυτιλήνη ή την Κω, για να εξηγήσει στους νησιώτες γιατί η κυβέρνησή του δεν έκανε επί 7 μήνες τίποτα από όλα αυτά που του ζητούσαν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Όσο για τη δήλωση ότι «δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα», δεν θέλουμε να το σχολιάσουμε, διότι δεν μπορεί ένας πρώην πρωθυπουργός να είναι τόσο άσχετος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Κατρίνης στο newsit.gr: Συνέδριο αποφάσεων για το ΠΑΣΟΚ, με στόχο μια νέα δημοκρατική και κοινωνική πλειοψηφία
Ο βουλευτής Ηλείας ανοίγει παράθυρο διαλόγου με ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά, αποκλείει συνεργασία με τη ΝΔ και ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση του πολέμου και της ακρίβειας
Μιχάλης Κατρίνης
Νίκος Δένδιας για 25η Μαρτίου: «Στο σύγχρονο περιβάλλον η Ελλάδα αν δεν πράξει, δεν θα υπάρξει»
Το μήνυμα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας προς τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Στρατιώτες, Ναύτες, Σμηνίτες, Εθνοφύλακες, Εφέδρους και το Πολιτικό Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων την ακόλουθη Ημερήσια Διαταγή
Ο Νίκος Δένδιας
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Flyover: «Μιλάμε πια για μια τελείως διαφορετική Θεσσαλονίκη»
Ο πρωθυπουργός έδωσε έμφαση στην πρόοδο του μεγάλου οδικού έργου, που έχει ξεπεράσει το 50%, και από το ΕΚΕΤΑ προανήγγειλε προσπάθεια μεταφοράς στην Αττική του συστήματος διαχείρισης κυκλοφορίας με τεχνητή νοημοσύνη
Κυριάκος Μητσοτάκης