Πολιτική

Πρεμιέρα παρουσία Τσίπρα για το οργανωτικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη συνεδρίαση θα έχει σήμερα (03.10.2019) το πρωί το νέο οργανωτικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ. αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή για τις συμβάσεις των υδρογονανθράκων.

Στη συνεδρίαση που θα γίνει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, θα αποφασιστεί  το πλάνο των εξορμήσεων του Αλέξη Τσίπρα στην περιφέρεια και των εκδηλώσεων του κόμματος στο πλαίσιο της καμπάνιας εγγραφής των νέων μελών. 

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  είναι αποφασισμένα  να εκμεταλλευτούν την δυναμική που πήρε το κόμμα από το φεστιβάλ της νεολαίας και την ικανοποιητική ροή των καινούργιων εγγραφών που είναι σε εξέλιξη. 

Το “οργανωτικό γραφείο” λειτουργεί υπό τον Πάνο Σκουρλέτη με συντονίστρια την Έφη Καλαμαρά και αποτελείται συνολικά από 25 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και μέλη της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Η ψηφιακή πλατφόρμα εγγραφής των νέων μελών θα είναι έτοιμη μετά τα μέσα του μήνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μέσα» στην ΚΟ της ΝΔ – Πώς άκουσαν οι γαλάζιοι βουλευτές την ομιλία Μητσοτάκη και τι ζήτησαν από πρωθυπουργό και υπουργούς
Οι βουλευτές καλούνται να «οργώσουν» τις εκλογικές τους περιφέρειες - Ανάγκη να προβάλλονται τα επιτεύγματα στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα
Συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη της ΚΟ του κόμματος