Πολιτική

Προεδρικό: “Κολλητάρια” Άδωνις – Τσίπρας! pics

Οι εικόνες που έρχονται από το επίσημο δείπνο του ΠτΔ προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου, στο Προεδρικό Μέγαρο, έχουν το δικό τους ενδιαφέρον...
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι μια εικόνα που αναμφισβήτητα δεν την έχουμε συνηθίσει… Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αλέξης Τσίπρας συνήθως εξαπολύουν… εκατέρωθεν “μύδρους” κι έτσι μια χαλαρή συνύπαρξή τους μάλλον προκαλεί εντύπωση. Αυτό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, 11.11.2019, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Εκεί όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρέθεσε επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας.

Οι εντυπωσιακές παρουσίες ήταν ουκ ολίγες, τα “πηγαδάκια” ακόμα περισσότερα, όμως σίγουρα αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το τετ α τετ Τσίπρα – Γεωργιάδη.

Click4more: Μαρέβα, Μαρίνα, Μαριάννα, Γιάννα – Λάμψη στο Πρoεδρικό! Εικόνες από το επίσημο δείπνο για τον Πρόεδρο της Κίνας!

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο υπουργός Ανάπτυξης, αντίστοιχα, απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό καρέ να κάθονται σε… απόσταση αναπνοής και να συνομιλούν με πλατιά χαμόγελα και σε εγκάρδιο κλίμα.

Σε κάποιες φωτογραφίες, μάλιστα, ανάμεσά τους βρίσκεται και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους τρεις τους να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετοι, μετατρέποντας αυτά τα καρέ σε… ακόμη πιο σπάνια!

Δείτε τις φωτογραφίες από το Προεδρικό Μέγαρο

Προεδρικό Προεδρικό Προεδρικό nees proedriko intime Προεδρικό Προεδρικό

Φωτογραφίες: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σενάρια για εκλογές τον Σεπτέμβριο: Οι πέντε προϋποθέσεις και ο παράγοντας των δικογραφιών
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοράη, μια αναμέτρηση το φθινόπωρο θα μπορούσε να αιφνιδιάσει την αντιπολίτευση ενώ τα νέα πολιτικά σχήματα δεν θα έχουν ακόμη προλάβει να οργανωθούν
Εκλογές
Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου: Στο επίκεντρο οι αγροτικές ενισχύσεις και η αντιμετώπιση των επιζωοτιών
Εξετάστηκαν οι νέες καταβολές, η επιδότηση τιμολογίων λιπασμάτων και τα μέτρα βιοασφάλειας για ευλογιά αιγοπροβάτων και αφθώδη πυρετό στη Λέσβο
Μητσοτάκης, σύσκεψη στο Μαξίμου