Πολιτική

Σαμαράς: Δεν πάει άλλο!

Να αφήσει τις δικαιολογίες και να αναλάβει τις ευθύνες της κάλεσε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τη φονική έκρηξη της Κυριακής στα Πατήσια, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πάει άλλο, έχουμε φτάσει στο απροχώρητο».

Ο κ. Σαμαράς που επισκέφθηκε την περιοχή αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων, δήλωσε ότι άκουσε από τους κατοίκους απίστευτα παράπονα και όπως τόνισε: «Αυτά που διηγούνται είναι σενάρια για αστυνομικές ταινίες». «Αθώοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το δράμα της βίας», συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε τέλος ότι σήμερα «η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει την λειψανδρία που υπάρχει στην αστυνομία σε κάθε περιοχή, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντοπούλου για Ακρίτα: «Θα την ψηφίσουμε για αντιπρόεδρο της Βουλής, μπορεί να υπηρετήσει επάξια και σαφώς καλύτερα από άλλους»
«Είναι εξάλλου τραγικό την ημέρα που διαπράττεται άλλη μια γυναικοκτονία, η ΝΔ να επιδιώκει να αφήσει το Προεδρείο της Βουλής χωρίς καμμία γυναίκα…» γράφει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ζωή Κωνσταντοπούλου 36
Συντάξεις χηρείας: Σφοδρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση: «Μόλις 8.552 οι ωφελούμενοι»
Στο επίκεντρο της κριτικής οι συνταξιούχοι πριν από τις 13 Μαΐου 2016, τα αναδρομικά, οι συντάξεις του πρώην ΟΓΑ και οι επικουρικές - Τι αναφέρει ο Τομέας Εργασίας της ΕΛΑΣ για τη νέα ρύθμιση
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα 27