Πολιτική

Σπυράκη: Αδιόρθωτα ψεύτης κι επικίνδυνος ο Τσίπρας! Κύκνειο άσμα του η ΔΕΘ – video

Κύκνειο άσμα του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζει την παρουσία του στην 83η ΔΕΘ η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη. Κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι τάζει παροχές και υπόσχεται να μειώσει τους φόρους που ο ίδιος αύξησε. Ζητά δε, εκλογές "εδώ και τώρα"

«Η σιδηρόφρακτη παρουσία του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ θα μείνει στην ιστορία ως το κύκνειο άσμα της προσπάθειάς του να εξαπατήσει τους πολίτες» τόνισε σε δήλωσή της η Μαρία Σπυράκη για την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

«Στην απόγνωσή του, που βλέπει το τέλος του να έρχεται, υπόσχεται τώρα να μειώσει τους φόρους που ο ίδιος επέβαλε, αλλά ταυτόχρονα να μεγαλώσει το κράτος με αθρόες προσλήψεις. Είναι προφανές ότι και τα δύο μαζί δεν γίνονται, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα. Υπόσχεται ότι θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ, ενώ τον αύξησε μόλις τον προηγούμενο μήνα, ακόμη και για τους πιο αδύναμους πολίτες».

Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας επιτίθεται προσωπικά στον πρωθυπουργό, λέγοντας: «Ο κ. Τσίπρας δεν είναι μόνο αδιόρθωτα ψεύτης, αλλά και επικίνδυνος. Τον προειδοποιούμε. Η χώρα δεν αντέχει άλλους τυχοδιωκτισμούς. Τώρα που η έξοδός του πλησιάζει, ας μην βλάψει άλλο την Ελλάδα».

Σχετικά με το ονοματολογικό της πΓΔΜ, η κα Σπυράκη επισήμανε: «Αντί να ρωτά τι θα κάνει η ΝΔ αν κυρώσει ο ίδιος και οι πρόθυμοι εταίροι του τη συμφωνία, ας κάνει το αυτονόητο. Εκλογές εδώ και τώρα για να ακυρώσουν οι πολίτες τη συμφωνία στην κάλπη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Νικόλας Φαραντούρης περνά την πόρτα του ΠΑΣΟΚ – Ανεβάζει τους ρυθμούς διεύρυνσης η Χαριλάου Τρικούπη
Τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται είναι της Νίνας Κασιμάτη η οποία τώρα είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και της Θεοδώρας Τζάκρη η οποία επίσης προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ αλλά και του Θάνου Μωραΐτη
Φαραντούρης και Ανδρουλάκης
Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει πρόταση για εξεταστική στις αρχές της εβδομάδας – Πολιτικό θρίλερ για τις υποκλοπές
Στο ΠΑΣΟΚ πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις και προκειμένου να βρεθούν οι απαραίτητες 120 ψήφοι, ώστε το αίτημα εξεταστικής για τις υποκλοπές να εγκριθεί και η εξεταστική επιτροπή να συσταθεί
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ζητά με επιστολή του στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους επιτάχυνση των διαδικασιών για τα θύματα σε Μάτι, Μάνδρα και Τέμπη
Κυβερνητικές πηγές υπογραμμίζουν ότι η ενεργοποίηση του ΝΣΚ αποτελεί κρίσιμο εργαλείο για την αποσυμφόρηση της Δικαιοσύνης
Κυριάκος Πιερρακάκης
Κεραμέως κατά Ανδρουλάκη: Θα μπορούσε να μην έχει καταψηφίσει τη δυνατότητα για 4ημερη εργασία
«Μια οριζόντια μείωση του χρόνου εργασίας απλώς αυξάνει το κόστος εργασίας, το οποίο εν συνεχεία μετακυλίεται στην πραγματική οικονομία και τελικά στον ίδιο τον εργαζόμενο»
Νίκη Κεραμέως 9
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 13,6 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Τα ποσοστά Τσίπρα και Καρυστιανού
Η ακρίβεια και η οικονομία παραμένουν τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας - Δημοφιλέστερη πολιτική αρχηγός η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Κάλπη 162