Πολιτική

Στον Θοδωρή Δρίτσα και στη Νέα Αριστερά η έδρα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Τσίπρα: «Θα την κρατήσω δεν έχω άλλη επιλογή»

Πλέον η Νέα Αριστερά γίνεται η 5η σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα προσπερνώντας την Ελληνική Λύση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη Νέα Αριστερά και στον Θοδωρή Δρίτσα περνάει η έδρα του ΣΥΡΙΖΑ την οποία κατείχε μέχρι σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του από βουλευτής. 

Ο πρώτος επιλαχών Θοδωρής Δρίτσας ο οποίος ανήκει πλέον στη Νέα Αριστερά ερωτηθείς τι θα πράξει είπε: «Θα κρατήσω την έδρα δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

ΠΛέον, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ χάνει ακόμα μια έδρα και από 26 βουλευτές θα αριθμεί τους 25 και η Νέα Αριστερά από τους 11 πηγαίνει στους 12 βουλευτές.

Πλέον η Νέα Αριστερά γίνεται η 5η σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα προσπερνώντας την Ελληνική Λύση που έχει 11 βουλευτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: 13 νέες απάτητες παραλίες από τη Λήμνο έως την Κρήτη και τη Λευκάδα – Το μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας και η αναφορά στη Μαρίκα Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο νέο πλαίσιο για ΑΠΕ και την πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ. ευρώ, τις γεωπολιτικές επαφές στον Περσικό Κόλπο, τις συμφωνίες για Τεχνητή Νοημοσύνη και τις «Απάτητες Παραλίες»
Κυριάκος Μητσοτάκης 21