Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Να παραιτηθεί ο διπλοθεσίτης βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης»

Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη ότι ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης από τον Ιανουάριο του 2018 έχει προσληφθεί στο δήμο Βέροιας ως έμμισθος δικηγόρος και διορίστηκε με ΦΕΚ σε οργανική θέση του δήμου.

Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι απολύτως νόμιμο και ηθικό και δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Λέει ακόμα ότι είναι νομικός σύμβουλος και δεν είναι δημόσιος υπάλληλος.

Σύμφωνα με το pagenews.gr που έκανε την αποκάλυψη, ο κ. Τσαβδαρίδης παίρνει άδεια από τον Δήμο Βέροιας για μετακινήσεις από τη θέση του ενώ φέρεται να αμείβεται με 2.505,30 ευρώ μισθό τον μήνα από τον Δήμο Βέροιας.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητεί την παραίτηση του βουλευτή τον οποίο αποκαλεί διπλοθεσίτη.

Στην ανακοίνωση σημειώνει: «Η έφοδος της ΝΔ στο «επιτελικό κράτος» τελικά κατάφερε να χρίσει μέχρι και βουλευτή – διπλοθεσίτη. Η περίπτωση του βουλευτή της ΝΔ, Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ο οποίος είναι ταυτόχρονα διορισμένος και αμειβόμενος από τον Δήμο Βέροιας, αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο το κόμμα των δήθεν αντικρατιστών και φιλελεύθερων του κ. Μητσοτάκη αντιλαμβάνεται το δημόσιο. Η έφοδος της ΝΔ στο «επιτελικό κράτος» τελικά κατάφερε να χρίσει μέχρι και βουλευτή-διπλοθεσίτη. Περιμένουμε το ελάχιστο από τον κ. Μητσοτακη, να ζητήσει την παραίτηση του βουλευτή του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Σωκράτης Φάμελλος «έριξε άκυρο» και επισήμως στον Νίκο Ανδρουλάκη για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση για συμμετοχή στο θεματικό τραπέζι «Σύνταγμα και Θεσμοί», διαμηνύοντας πάντως ότι ο διάλογος στον προοδευτικό χώρο παραμένει αναγκαίος
Νίκος Ανδρουλάκης και Σωκράτης Φάμελλος
Πυρά της αντιπολίτευσης για τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης: «Ανεπαρκή», «ασπιρίνες», «κοροϊδία»
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για καθυστερημένες παρεμβάσεις, το ΚΚΕ καταγγέλλει στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων, ενώ κατά την Ελληνική Λύση και τη ΝΙΚΗ δε λύνουν το πρόβλημα
Πρατήρια καυσίμων
ΚΥΣΕΑ: Πέρασαν και τα 5 εξοπλιστικά προγράμματα των 5 δισ. ευρώ – Νέος αρχηγός στο Λιμενικό ο Χρήστος Κοντορουχάς
Στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό, εγκρίθηκαν και τα πέντε εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ επιλέχθηκε και ο νέος αρχηγός του Λιμενικού
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας προσέρχεται στο ΚΥΣΕΑ