Πολιτική

Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη

Ανακοινώθηκε το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη αύριο και στην Αλεξανδρούπολη την Παρασκευή.

Αύριο, Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down (Ροδοπόλεως 4, Καλαμαριά).
Μία ώρα αργότερα, στη 1μ.μ., θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΕΘ – Helexpo από κοινού με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για τη φιλοξενία προσφυγόπουλων, από 12 δομές φιλοξενίας του Νομού Θεσσαλονίκης.
Παρών στην εκδήλωση θα είναι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Μουζάλας, ενώ τον πρωθυπουργό συνοδεύει ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στις 11.30 το πρωί στο λιμάνι της πόλης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
2
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26