Πολιτική

Τσαπανίδου: «Ο κ. Μητσοτάκης ζει στην ίδια Ελλάδα με όλους τους υπόλοιπους πολίτες;»

Τις αναφορές που έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για τους θετικούς δείκτες της οικονομίας και την αύξηση 8% στα αναπηρικά επιδόματα, σχολίασε δεικτικά η Πόπη Τσαπανίδου.  

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «μίλησε για μειώσεις φόρων όταν το εισόδημα των πολιτών σαρώνεται από τους έμμεσους φόρους». Και διερωτήθηκε αν «ο κ. Μητσοτάκης ζει στην ίδια Ελλάδα με όλους τους υπόλοιπους πολίτες».

«Ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να περιγράφει την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα. Μίλησε για μειώσεις φόρων -όταν το εισόδημα των πολιτών σαρώνεται από τους έμμεσους φόρους-, για αύξηση των εξαγωγών, όταν το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών εκτόξευσε το έλλειμμά του στα 20 δισ.

Τον ακούσαμε επίσης να μιλά για φροντίδα προς τους ευάλωτους, όταν το 12χρονο κοριτσάκι που εξέδιδαν παιδοβιαστές, μένει απροστάτευτο και το απειλούν και το μαχαιρώνουν, όσοι φοβούνται μην τους αναγνωρίσει.

Τον ακούσαμε να μιλά για αύξηση 8% λίγο πριν τις εκλογές στα αναπηρικά επιδόματα, -όταν τα άτομα με αναπηρία μένουν επί μήνες απλήρωτα, λόγω αστοχίας στα ψηφιακά συστήματα του κ. Πιερρακάκη.

Τον ακούγαμε να μιλά και αναρωτιόμασταν: ζει στην ίδια Ελλάδα με όλους τους υπόλοιπους πολίτες;».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε αύξηση στα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ κατά 8%. «Ενισχύουμε, έτσι περίπου 200.000 συμπολίτες μας με το μέρισμα που μας επιτρέπει η καλή πορεία της οικονομίας μας», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Οικονομικών με θέμα «Ελληνική Οικονομία: Ανθεκτικότητα – Πρόοδος – Προοπτική», στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΚΥΣΕΑ: Μέτρα για τα ελληνικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ – «Οι ελληνικές αρχές παραμένουν σε επαγρύπνηση»
H Κυβέρνηση εκφράζει έντονη ανησυχία για τις εξελίξεις και παράλληλα επαναλαμβάνει την πάγια θέση της Ελλάδας ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα
Η άφιξη του Πρωθυπουργού στο Μαξίμου για το ΚΥΣΕΑ 8
Κυριάκος Μητσοτάκης για την αμερικανική επίθεση στο Ιράν: Προέχει η επίδειξη αυτοσυγκράτησης και η επανεκκίνηση των συζητήσεων
«Η Ευρώπη οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, προς όφελος της διεθνούς ειρήνης και ευημερίας» τονίζει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 1
Σωκράτης Φάμελλος: Ο Μίκης Θεοδωράκης μπόλιασε τον λαό με αξιοπρέπεια και πολιτισμό
«Ο Μίκης και το έργο του ανήκουν σ' ένα αύριο που διεκδικεί και φέρνει έναν καλύτερο κόσμο», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον χαιρετισμό του σε εκδήλωση στη Ζάτουνα Αρκαδίας για τον αείμνηστο συνθέτη
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος στην εκδήλωση για τον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη στη Ζάτουνα Αρκαδίας